LOADING

Type to search

Företagets andra investering är genomförd!

Share

Idag fortsatte börsen nedåt och det gjorde även Hennes & Mauritz. Det betyder att mitt andra köp på 275kr gick igenom och nytt GAV blev 277,90kr.

Lite tankar om varför H&M passar i utdelningsportföljen hittar ni i gårdagens inlägg!
Mer information om Företagets utdelningsportfölj hittar ni här!

Länk till Hennes & Mauritz hos Avanza!

Bolag som fortfarande ligger ute köpordrar på:

Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

4 Comments

 1. Sebastian mars 17, 2016

  Får man fråga till vilken kurs du har ställt dina köpordrar på Unibet, Castellum, Handelsbanken och Investor? Är själv sugen på att köpa aktier i dessa. Men vet inte riktigt när jag ska slå till.

  Tack för en bra blogg

  Svara
  1. västkustinvesteraren mars 17, 2016

   Tack för komplimangen Sebastian!

   Jag har för nuvarande samma köpkurs som står som “Köpkurs” i bevakningslistan, länk: http://västkustinvesteraren.se/mina-bevakningslistor/

   Dock vill jag vara tydlig med att man givetvis aldrig kan veta när ett bolag står i rätt kurs, så min filosofi är att göra mindre köp flera gånger så du får snittat ner ditt GAV (genomsnittlig köpkurs).

   Lycka till med investeringarna! 🙂

 2. Peder mars 18, 2016

  Härliga köp! 🙂
  Jag fick själv igenom ett litet miniköp (HM) på 272 kr idag, ordern la jag giltig till torsdag nästa vecka. Fick igenom köpet rätt bra ändå 😉 Minskade också GAV så mitt ligger på 298 kr nu 🙂

  Svara
 3. västkustinvesteraren mars 18, 2016

  Snyggt!
  Jag har ett GAV på 309kr i privata portföljen. Dessutom mitt största innehav där… Trevlig helg! 🙂

  Svara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *