LOADING

Type to search

Fyller på lite inför rapporten i veckan!

Share

Dagens blogginlägg blir ett kort sådant, men jag har lovat mig själv (och er läsare indirekt) att redovisa alla affärer. Så här kommer dagens:

Har idag gjort tömt sista skvätten av Företagets likvider i kapitalförsäkringen. Dessa spenderades på 20 st aktier i Catena Media för 97,75 kr.

Catena Media släpper sin rapport på onsdag och jag valde att gå in med några kronor ytterligare inför detta. I skrivande stund står Catena Media för 11,54% av totala värdet i  Företagets aktieportfölj.

För er som är intresserade av bolaget så rekommenderar jag podcasten här nedanför.

Länk till Catena Media hos Avanza!
Podcastavsnitt från How to make IT där Catena Medias ena grundare intervjuas:

 

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *