LOADING

Type to search

GolfStar – nästa spännande bolag på Pepins.com!

Share

idag fick jag mail från Pepins.com att nästa bolag är påväg att presenteras på siten; GolfStar! För er som inte har stött på Pepins.com så drar jag kort vad bolaget/marknadsplatsen erbjuder för tjänster (text hämtad från Pepins.com):

“Pepins vision är att alla ska få möjlighet att investera som ett proffs samt att de bästa idéerna, entreprenörerna och bolagen ska ges bästa förutsättningar att lyckas. Vi skapar rättvisa villkor för både entreprenörer och investerare och bidrar till framväxten av nya intressanta företag och arbetstillfällen och därmed även till samhällsekonomin i stort. 

På Pepins finns många slags bolag och alla typer av investerare är välkomna, såväl privatpersoner som professionella. Samägande innebär att flera investerar tillsammans med villkor som professionella investerare genom en struktur med samägda holdingbolag.

Vår formula kan sammanfattas i två ord – Samägande och Delägarkraft.

 Genom den Community och Delägarkraft som visat sig så framgångsrik inom crowdfunding kan Pepins dessutom öka oddsen för framgång och en snabbare tillväxt.”


GolfStar.se 

GolfStar arbetar på liknande sätt som populära SkiStar och SATS. De erbjuder bl.a. smarta bokningssystem, samordnad skötsel av banor och flexibla medlemsskap i de 14 olika golfklubbarna (totalt 21st banor) som drivs av GolfStar.

Jag spelar själv golf och hade gärna sett att GolfStar fanns i hela Sverige och inte bara runt om Stockholm. Eftersom en aktieägarförmån är att du bl.a. får rabatt på medlemsskap och greenfee!

Än så länge har Pepins inte släppt så mycket information om prospektet men det finns en del att läsa på siten. En intressant punkt är att GolfStar utvecklar bostadsområden runtom golfbanorna på outnyttjad mark och som delägare får du givetvis ta del av dessa fastighetsaffärer. 

Jag återkommer med ett utförligare inlägg när mer information har släppts, tills vidare kan ni läsa mer på Pepins.com!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

Inlägget är inte sponsrat men innehåller samarbetslänkar

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *