LOADING

Type to search

Gratis courtage på USA-aktier idag!

Share

Avanza kör en kampanj på USA-aktier endast idag (5/7) där man erbjuder fritt courtage på all handel i amerikanska aktier. Kampanjen kommer som ett slags firande i efterskott av USA:s nationaldag som var igår den 4:e juli.

Jag funderar på att vikta om lite i portföljerna när de amerikanska börserna öppnar kl 15.30, men jag har inte bestämt mig ännu. Hur agerar ni? Passar ni på att handla något?  Tänk på att den vanliga växlingsavgiften alltid tillkommer även om Avanza bjuder på courtaget.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

2 Comments

 1. Perra juli 5, 2018

  Hej!
  Kanske flytta amerikanska papper från ISK till KF? Vad tror du om det?

  Svara
  1. västkustinvesteraren juli 5, 2018

   Hej Perra, jag har skrivit om ämnet här tidigare: http://västkustinvesteraren.se/utlandska-aktier-isk-eller-kf/

   Lycka till med ditt val 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *