Vill du börja investera automatiskt?

Jag använder Lysas fondrobot för en del mina investeringar.

Lysa fondrobot
5/5
 • Automatisera ditt sparande & investeringar
 • Låt dina pengar växa samtidigt som du gör annat
 • 4,9 av 5 i betyg på Trustpilot
 • Gör som över +8000st andra, prenumerera på mina aktietips:

Hur många läsare har ni andra aktiebloggare?

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Jag är nyfiken på hur många läsare ni andra aktienördar i bloggosfären har i månaden. Förhoppningsvis så kanske ni som inte driver någon blogg kan bli inspirerade och hitta fler bloggar att följa.

Jag har för tillfället cirka 40-50 000 st sidvisningar i månaden, jag vet inte alls hur det står sig gentemot mina bloggkollegor men det är en siffra som jag inte alls räknade med när jag började skriva… Detta tillsammans med snart 2000st följare på Twitter och 600st prenumeranter på mitt mailutskick. Facebook går lite trögt än så länge med cirka 100st följare. Allt detta efter endast 6 månader!
Helt fantastiskt att så många människor vill följa min resa, TACK!

Driver du en aktieblogg?
1. Ange hur många SIDVISNINGAR du har i månaden här nedanför
2. Skriv en kort rad om dig själv + länk till din blogg i kommentarsfältet!
3. Retweeta gärna på Twitter för större utsträckning och fler svar!

[poll id=”5″]

 

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

4 svar

 1. Startade min blogg i mars och har en bit kvar till 10000 per månad, men det hade jag inte förväntat mig heller 🙂 Jag skriver inte inom expertkategorin utan mer en personlig resa om hur jag gör för att bli ekonomiskt oberoende och må bättre utan att offra särskilt mycket. Kör också anonymt för att kunna vara 100% transparent med portföljer, vad jag tycker osv.

  http://maxaallt.blogspot.se

 2. Hej

  Imponerande siffror för en nystartad blogg. Men du har också gjort ett väldigt bra jobb med bloggen innehållsmässigt samt utseende.

  Själv har jag ca 6 000 visningar i månaden. Men då driver jag en blogg med sporadiska inlägg som ibland lyser med sin frånvaro.
  Dessutom är den ganska ful. Men likväl ändå kul att skriva av sig ibland:)!

  Kör hårt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se