LOADING

Type to search

Ingen tilldelning – då får pengarna investeras i annat!

Share

Fick idag beskedet att det inte blir någon tilldelning i Provide IT, tyvärr. Det betyder att jag har 7200 SEK (teckningsbudgeten) att handla för igen. Alltså är hela månadsbudgeten kvar att investera (12 000 SEK). 

Dock kommer pengarna för Castellums emission att dras: 12 000 SEK – 1771 SEK = 10 229 SEK

Jag är sugen på att öka i Kinnevik, Investor och även ta en första position i Berkshire Hathaway som ska ingå bland mina kärninnehav. Jag funderar även på att sälja av mitt innehav i Transtema som har gett en avkastning på cirka 130% på några månader. Denna kursuppgång hade jag hoppats på, men efter ett par år. Nu har bolaget ett PE-tal på 45…

Återkommer med fler tankar och eventuella köp!

Någon av er läsare som äger Berkshire Hathaway ?

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

You Might also Like

2 Comments

 1. Anders Pengaregn juni 9, 2016

  Berkshire är ju helt klart en kandidat. Är grymt sugen på att plocka in några fler amerikanska bolag i portföljen men dom handlas ju nära all time high mest hela tiden:/

  MvH Pengaregn

  Svara
 2. Anders juni 9, 2016

  Synd att du inte fick några Provide IT. Var bara 1/3 som fick då spridning prioriterades. Jag fick lite aktier i bolaget. Blir någon en väldigt icke-likvid aktie, svår att handla.

  Svara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *