Ingen tilldelning – då får pengarna investeras i annat!

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Fick idag beskedet att det inte blir någon tilldelning i Provide IT, tyvärr. Det betyder att jag har 7200 SEK (teckningsbudgeten) att handla för igen. Alltså är hela månadsbudgeten kvar att investera (12 000 SEK). 

Dock kommer pengarna för Castellums emission att dras: 12 000 SEK – 1771 SEK = 10 229 SEK

Jag är sugen på att öka i Kinnevik, Investor och även ta en första position i Berkshire Hathaway som ska ingå bland mina kärninnehav. Jag funderar även på att sälja av mitt innehav i Transtema som har gett en avkastning på cirka 130% på några månader. Denna kursuppgång hade jag hoppats på, men efter ett par år. Nu har bolaget ett PE-tal på 45…

Återkommer med fler tankar och eventuella köp!

Någon av er läsare som äger Berkshire Hathaway ?

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

2 svar

  1. Berkshire är ju helt klart en kandidat. Är grymt sugen på att plocka in några fler amerikanska bolag i portföljen men dom handlas ju nära all time high mest hela tiden:/

    MvH Pengaregn

  2. Synd att du inte fick några Provide IT. Var bara 1/3 som fick då spridning prioriterades. Jag fick lite aktier i bolaget. Blir någon en väldigt icke-likvid aktie, svår att handla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se