Intervju med Mikael Syding – dessa bolag finns i Sydings portfölj!

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

 

De duktiga killarna i #pratapengar-podden har gjort en intervju med den föredetta hedgefondförvaltaren Mikael Syding (@Turemasing på Twitter). Mikael är mycket negativ till börsen den närmsta tiden och tror/hoppas att börsen kommer att gå ner med runt 50% inom 1-2 år. Mycket intressant lyssning då Mikael står ut ordentligt jämfört med den hausse som pågår just nu…
Lyssna gärna på avsnittet längst ner!

Mikael Syding berättar även att han äger följande bolag i sin aktieportfölj just nu:

 • STUDSVIK – Bolaget vänder sig till den internationella kärnkraftsindustrin med tjänster inom avfallshantering, konsulttjänster samt bränsle- och materialteknik. Studsvik har också laboratorier för test och provning av bestrålat och obestrålat material. Kunder är främst operatörer av kärnkraftverk och anläggningar. Verksamheten är uppdelad i fem segment i Sverige, Storbritannien, Tyskland, USA och Global Services.
  Läs mer om Studsvik hos Avanza!
  Läs mer om vad folk tycker om Studsvik på Shareville!
 • GAMING INNOVATION GROUP – Bolaget erbjuder en plattform för hasardspel. Dessa säljs till operatörer och onlinekasinon.
  Läs mer om GIG hos Avanza!
  Läs mer om vad folk tycker om GIG på Shareville!
 • PEPTONIC MEDICAL – (OBS! Syding berättar i intervjun att han är bekant med personen/personerna som lyckats ta fram preparatet, därav en stor anledning till varför han äger aktien) Bolaget är ett biomedicinskt företag som bedriver forskning kring och utveckling av läkemedel baserade på oxytocin. Bolaget vill erbjuda ett behandlingsalternativ till alla de kvinnor som lider av vaginal atrofi, och som, på grund av en pågående eller tidigare cancersjukdom, inte kan använda de på marknaden idag tillgängliga preparaten. Vagitocin är i klinisk utveckling (FAS II).
  Läs mer om Peptonic Medical hos Avanza!
  Läs mer om vad folk tycker om Peptonic Medical på Shareville!
 • OPUS GROUP – (finns inte i Sydings portfölj just nu, men han letar köplägen enligt intervjun i podden) Opus Group är ett företag inom bilprovningsteknologi och drift av bilprovning. Koncernen har två huvudsakliga affärsområden som består av bilprovning (cirka 90 % av omsättningen) och utrustning (cirka 10 % av omsättningen). Opus Inspection har bilprovningsprogram i USA, Kanada, Bermuda, Pakistan och Peru, och är verksamt inom försäljning och service av emissionskontrollutrustning i Nordamerika och Mexiko. Envirotest, dotterbolag till Opus Inspection, är marknadsledande i Nordamerika inom centraliserad bilprovning. Opus Bilprovning har 74 bilprovningsstationer i Sverige. Utrustningsdivisionen producerar, säljer och erbjuder service av bilprovningsutrustning till bilprovningsföretag och verkstäder.
  Läs mer om Opus Group hos Avanza!
  Läs mer om vad folk tycker om Opus Group på Shareville!

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

7 svar

 1. Kan vara värt att nämna att det är en bekant som forskat fram peptonic o att Syding köpt den en del pga det. Han ligger också minus i den.

  Bara så ingen ser det som ett klockrent köprek 🙂

 2. Jag kan ingenting om bolaget och ville därför göra beskrivningen så kompakt som möjligt. Därför använda jag bara Sydings egna ord i podden! 🙂
  Du får gärna beskriva bolaget med ett par korta rader här så kan jag ersätta “min” beskrivning med dina ord!

  Mvh VKI

 3. Givetvis är det alltid bra med feedback!
  Ska tänka på detta i framtiden!

  Trevlig helg! 🙂

  Mvh VKI

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se