LOADING

Type to search

Investera i ett spännande Greentech-bolag: Urbangreen !

Share

Imorgon öppnar emissionen för ett nytt spännande tillväxtbolag via Pepins. Denna gången handlar det om Greentech och innovativa systemlösningar för framtidens gröna städer! Det låter, eller hur!?

Senaste bolaget som “noterades” via Pepins, Dynamic Code, blev fulltecknat på bara några timmar så det gäller att vara med imorgon om en investering skulle vara intressant…

Greentech-bolaget det handlar om heter Urbangreen och levererar “hållbara, gröna lösningar som både höjer fastighetsvärdet och sparar pengar”.

urbangreen-investera-pepins

Urbangreen – Bild lånad från Pepins.com

Vad har ni läsare för åsikter?

Jag har tyvärr knappt hunnit läsa på om caset… Som jag nämnde i senaste inlägget så har all kraft och tid senaste veckorna lagts på det nya bolaget och likaså denna kväll. Jag tycker däremot att Urbangreen har en rolig produkt/affärsidé och tänker därför att jag frågar er läsare om någon har bättre koll på caset?

Mitt mål är att läsa igenom investmentpitchen och memorandumet imorgon till kaffet. Kanske blir det en liten peng så Alvestaglass får en partner i min “Pepins-portfölj”?

Eftersom dagens inlägg inte är särskilt givande så kan ni givetvis läsa mer om greentechbolaget Urbangreen på Pepins.com

Återkom gärna med tankar och åsikter om bolaget i kommentarsfältet nedanför!

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

2 Comments

  1. Kronan Till Miljonen juni 13, 2017

    Spännande att höra 🙂
    Har även jag rätt dålig koll på bolaget men det jag förstått är att man kombinerar nytta med avkastning om man investerar

    Svara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *