LOADING

Type to search

Jag har reserverat andelar i ett nytt projekt hos Tessin!

Share
[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Hero_Widget”][/siteorigin_widget]


Då har jag anmält intresse/reserverat andelar i ett nytt projekt hos Tessin. Denna gången handlar det om nybyggnation för fritidshus i närheten av Strömstad. Jag har endast reserverat andelar utan att binda mig till en investering. Eftersom solen skiner så tänkte jag bege mig till havet och läsa på mer om investeringsprojektet senare ikväll. Ett par korta punkter från Tessins hemsida:

– Starka ägare med solid fastighetsbakgrund
– Pant i fastighet
– Köpstark målgrupp
– 10-14 månader
– 10% årsränta på utlånade beloppet

Memorandumet som man erhåller efter att man har reserverat andelar får bli kvällens läsning (om jag hinner få det idag…). Ni läsare brukar vara duktiga med att komma med synpunkter på positiva och negativa aspekter när det kommer till olika projekt hos Tessin, kommentera gärna här nedanför! 

Jag fick mail imorse kl 10.19 om ytterligare ett projekt i Örebro, jag öppnade mailet strax efter 11.00 och då var det helt fullt reserverat. Jag gissar på att den korta löptiden på lånet, 5-11 månader, och lägsta investering på 10 000kr lockade många. Däremot så handlar det om studentlägenheter med en hyra på 10 000kr i månaden om jag förstod det rätt, kanske lite väl saftigt? Vad vet jag, läste inte på något om projektet eftersom det var fullt. 

Projektet “Havsnära fritidshus i Strömstad” som jag har reserverat andelar i är just nu fyllt till 85% och släpptes igår 20.11 (tiden då jag fick mailet i min inkorg). Återkommer om det blir en investering eller inte!

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

Inlägget innehåller samarbetslänkar till Tessin

Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *