LOADING

Type to search

Jag har reserverat andelar i ett nytt Tessin-projekt!

Share
Dagar kvar: 4
Investeringsslag: Lån
Löptid: 6 – 12 mån
Årligt avkastningsmål: 10 %
Minimiinvestering: 30.000 kr

Idag reserverade jag andelar i nya projektet via Tessin.se: Slutsålda villor i Haninge.

Jag är på resande fot och kommer att spendera kvällens hotellbesök till att läsa på mer om projektet innan jag genomför investeringen. Glöm inte att ni kan reservera andelar utan några krav på att gå vidare i nästa skede!

“Investera i uppförandet av två sålda villor i Runsten i Haninge. Köpeavtal har tecknats och byggstart sker i mars 2018. Bostäderna planeras vara färdigställda under sommaren 2018. Investeringen löper med 10 % årlig ränta med återbetalning efter 6 – 12 månader och säkerställs med pant i fastighet samt aktiepant.”

Det som lockade mig är en kort löptid och låg minimiinvestering, återkommer med ett nytt inlägg när jag har läst på mer ikväll.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

2 Comments

 1. Mattias Zackrisson januari 30, 2018

  Jag tyckte det såg intressant ut vid första anblick men när man läste om att det endast gäller två bostäder och ett oerfaret team samtidigt som bostadspriserna gått ner en del på sistone så är det inte intressant för min del.

  Svara
  1. västkustinvesteraren januari 31, 2018

   Tack för din input Mattias!
   Jag är inne på samma spår och har med största sannolikhet valt att inte investera.

   Mvh VKI

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *