Vill du börja investera automatiskt?

Jag använder Lysas fondrobot för en del mina investeringar.

Lysa fondrobot
5/5
 • Automatisera ditt sparande & investeringar
 • Låt dina pengar växa samtidigt som du gör annat
 • 4,9 av 5 i betyg på Trustpilot
 • Gör som över +8000st andra, prenumerera på mina aktietips:

Jag har startat ett nytt projekt – gratis tjänst som riktar sig mot både aktiebloggare och dess läsare!

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Vi har avslutat veckan otroligt starkt på börsen och jag har inte genomfört ett enda köp på flera dagar då kurserna bara har stigit och stigit… Istället har jag dragit igång ett nytt projekt!

AktieFeed.se – alla aktiebloggar samlade på ett ställe!

Precis som rubriken lyder så har jag nu startat tjänsten AktieFeed.se. Tanken med hemsidan är att kunna erbjuda alla investeringsnördar ett enda långt flöde av de allra bästa aktiebloggarna. Givetvis kommer inte “alla möjliga” bloggar att få en plats i flödet, men ansök gärna om en plats genom formuläret som ni hittar här!
De första givna bloggarna är redan inlagda i flödet av mig (kontakta mig om ni av någon anledning inte skulle vilja synas på Aktiefeed.se).

Viktigt att tänka på när ni besöker sidan är att allt är under konstruktion. Men jag uppskattar verkligen om ni vill vara med och bidra med era aktiebloggar så AktieFeed.se blir levande. Givetvis är alla era blogginlägg länkade direkt till er blogg. Det betyder att ni inte tappar några läsare utan tvärtom, ni kommer att få många nya investeringsnördiga läsare!

Feedback
Givetvis vill jag få så mycket feedback som möjligt angående hemsidan så vi tillsammans kan utveckla Aktiefeed.se till en bra tjänst för våra läsare! Lämna gärna en kommentar här nedanför så jag har all feedback samlad på en plats!

Nu tycker jag att ni borde besöka Aktiefeed.se för att ta en titt, och ni som driver aktiebloggar borde ansöka om en plats genom ansökningsformuläret redan idag!

Sist men inte minst!
Det sista jag kan önska om är att ni delar detta inlägg på Twitter, Facebook eller andra sociala medier så tjänsten kan komma igång ordentligt! Glöm inte heller att prenumerera på Aktiefeeds mailutskick och följ Aktiefeed på Twitter!

AKTIEFEED logo-aktiebloggar

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

3 svar

 1. Kul med lite nya initiativ. Jag har inget problem med att bli överöst av information och blogginlägg så jag tror bara jag blir användare om du kan tillföra något värde annat än en RSS-feed. Bra kategorisering, rekommenderade inlägg, …

  Några planer på det?

 2. Ska absolut utveckla det vidare!
  Dock är mina kodkunskaper begränsade så jag ska se vad som går att tillföra tjänsten.
  Tack för feedback 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se