LOADING

Type to search

Jag har startat ett nytt projekt – gratis tjänst som riktar sig mot både aktiebloggare och dess läsare!

Share

Vi har avslutat veckan otroligt starkt på börsen och jag har inte genomfört ett enda köp på flera dagar då kurserna bara har stigit och stigit… Istället har jag dragit igång ett nytt projekt!

AktieFeed.se – alla aktiebloggar samlade på ett ställe!

Precis som rubriken lyder så har jag nu startat tjänsten AktieFeed.se. Tanken med hemsidan är att kunna erbjuda alla investeringsnördar ett enda långt flöde av de allra bästa aktiebloggarna. Givetvis kommer inte “alla möjliga” bloggar att få en plats i flödet, men ansök gärna om en plats genom formuläret som ni hittar här!
De första givna bloggarna är redan inlagda i flödet av mig (kontakta mig om ni av någon anledning inte skulle vilja synas på Aktiefeed.se).

Viktigt att tänka på när ni besöker sidan är att allt är under konstruktion. Men jag uppskattar verkligen om ni vill vara med och bidra med era aktiebloggar så AktieFeed.se blir levande. Givetvis är alla era blogginlägg länkade direkt till er blogg. Det betyder att ni inte tappar några läsare utan tvärtom, ni kommer att få många nya investeringsnördiga läsare!

Feedback
Givetvis vill jag få så mycket feedback som möjligt angående hemsidan så vi tillsammans kan utveckla Aktiefeed.se till en bra tjänst för våra läsare! Lämna gärna en kommentar här nedanför så jag har all feedback samlad på en plats!

Nu tycker jag att ni borde besöka Aktiefeed.se för att ta en titt, och ni som driver aktiebloggar borde ansöka om en plats genom ansökningsformuläret redan idag!

Sist men inte minst!
Det sista jag kan önska om är att ni delar detta inlägg på Twitter, Facebook eller andra sociala medier så tjänsten kan komma igång ordentligt! Glöm inte heller att prenumerera på Aktiefeeds mailutskick och följ Aktiefeed på Twitter!

AKTIEFEED logo-aktiebloggar

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

You Might also Like

3 Comments

 1. Dan juli 1, 2016

  Väldigt bra initiativ! Tack för detta, och för klokskap i övrigt.

  Svara
 2. Onkel Tom juli 2, 2016

  Kul med lite nya initiativ. Jag har inget problem med att bli överöst av information och blogginlägg så jag tror bara jag blir användare om du kan tillföra något värde annat än en RSS-feed. Bra kategorisering, rekommenderade inlägg, …

  Några planer på det?

  Svara
  1. västkustinvesteraren juli 3, 2016

   Ska absolut utveckla det vidare!
   Dock är mina kodkunskaper begränsade så jag ska se vad som går att tillföra tjänsten.
   Tack för feedback 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *