LOADING

Type to search

Lendify – 9,69% avkastning och 8 års löptid

Share
Besök Lendify.se och öppna ett konto för att få tillgång till all information!

Jag är inte sponsrad av Lendify –  se detta projekt som en löpande recension av tjänsten!

Då var det dags för nästa avsnitt i min löpande recension av Lendify. (Har du missat mitt Lendify-projekt så rekommenderar jag dig att gå till startsidan för min Lendify-portfölj, därifrån hittar du alla tidigare skrivna inläggsrecensioner!)
Större delen av kapital har nu placerats i lån som därmed är aktiverade. Det betyder att avkastningen/räntan och amorteringen börjar att ticka redan nu i december. Ska bli spännande och se hur återbetalningarna kommer att fungera. Kommer alla betalningar att komma in i tid? Kommer alla betalningar att komma in överhuvudtaget? Jag hoppas det. Givetvis återkommer jag och recenserar detta när det är dags.

Just nu kan man se att i kontot “Autoinvestering 10 år – förväntad avkastning 8,20%” så har många så kallade Kreditklass F-lån placerats. Det avspeglas tydligt då genomsnittsräntan ligger på hela 9,69% och genomsnittliga löptiden på lånen ligger på 8,33 år (100 månader).

9,69% årlig avkastning – mycket lockande!

Givetvis är 9,69% årlig avkastning mycket lockande och skulle resultera i följande graf för en person som investerar 100 000kr (observera att denna graf endast är teoretisk avkastning):

Graf hämtad genom z2036 Sparkalkylator.

Som ni ser så skulle jag, teoretiskt sett, pensionera mig med cirka 2 miljoner kronor om avkastningen bestod varje år och alla utdelningar återinvesteras.
(Detta gäller mitt autoinvestkonto. Som ni ser här ovanför så är Manuella kontots förväntade avkastning både lägre och har kortare löptid på lånen. Detta har jag valt medvetet.)
– Gult = Betald skatt
– Grönt = Avkastning/Intjänad ränta
– Blå = Investerat kapital

Lendify recension

Jag är fortsatt positivt inställd till Lendify som alternativ investering för att diversifiera sig mot börsen. Men tänk på att även om betalningsjätten Lindorff har backat upp Lendify, så är bolaget fortfarande ungt och relativt oprövat. Gå inte all in direkt. Men är du intresserad av att hitta alternativ för att skydda dig mot en eventuell börskrasch eller liknande så tycker jag definitivt att du borde öppna ett konto hos Lendify. Du får då tillgång till mer information om hur allt fungerar.
Du öppnar ett konto med Mobilt Bank-ID här på någon minut!


Disclaimer: Jag är inte sponsrad av Lendify –  se detta projekt som en löpande recension av tjänsten! Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Jag är inte sponsrad av Lendify för att skriva mina inlägg, allt är mina egna tankar och åsikter. Däremot så använder jag i vissa fall affiliatelänkar, vilket innebär att jag får en liten ersättning om ni skulle öppna ett konto via mina länkar. Tycker ni inte att jag är värd detta så rekommenderar jag er att inte klicka på länkarna, sök då istället på Lendify via google.

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

2 Comments

  1. olle p december 18, 2016

    Ska testa Lendify nu. Går in med 5000kr och ser. Får se om det är så bra som du säger

    Svara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *