LOADING

Type to search

Letandet efter tillväxtbolag – grämer mig över NEPA

Share

Sitter och spanar på spännande tillväxtbolag för komplettera kärninnehaven i privata aktieportföljen. De jag lockas till att äga (bortsätt från priserna) är NEPA och Kopparbergs… Jag försökte ta en post i NEPA vid emissionen men fick tyvärr ingenting. Kopparbergs kurs har skjutit lite väl i höjden, speciellt efter dagens rapport…

Sedan innan äger jag Starbreeze och Transtema inom segmentet “småbolag”.  Jag äger även en post i Alvestaglass AB genom att äga aktier i Alvestaglass Partner Sweden AB. Detta är onoterat och jag har skrivit om bolaget här!
Innehaven i Starbreeze och Transtema har gått mycket fint och utvecklats +58% och +108% på kort tid. Detta har gjort att innehaven har tagit en lite för stor procentuell plats i portföljen och därför kommer jag öka kärninnehaven i första hand med morgondagens lön.

Ser gärna min portfölj här!

Vilka är era favoritbolag när det gäller att leta hög tillväxt? 🙂

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

1 Comment

  1. Fräkarn maj 28, 2016

    Kollat på EasyFill.

    Svara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *