Letandet efter tillväxtbolag – grämer mig över NEPA

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Sitter och spanar på spännande tillväxtbolag för komplettera kärninnehaven i privata aktieportföljen. De jag lockas till att äga (bortsätt från priserna) är NEPA och Kopparbergs… Jag försökte ta en post i NEPA vid emissionen men fick tyvärr ingenting. Kopparbergs kurs har skjutit lite väl i höjden, speciellt efter dagens rapport…

Sedan innan äger jag Starbreeze och Transtema inom segmentet “småbolag”.  Jag äger även en post i Alvestaglass AB genom att äga aktier i Alvestaglass Partner Sweden AB. Detta är onoterat och jag har skrivit om bolaget här!
Innehaven i Starbreeze och Transtema har gått mycket fint och utvecklats +58% och +108% på kort tid. Detta har gjort att innehaven har tagit en lite för stor procentuell plats i portföljen och därför kommer jag öka kärninnehaven i första hand med morgondagens lön.

Ser gärna min portfölj här!

Vilka är era favoritbolag när det gäller att leta hög tillväxt? 🙂

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

Ett svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se