Letandet efter tillväxtbolag - grämer mig över NEPA

Tillväxtbolag

Sitter och spanar på spännande tillväxtbolag för komplettera kärninnehaven i privata aktieportföljen. De jag lockas till att äga (bortsätt från priserna) är NEPA och Kopparbergs… Jag försökte ta en post i NEPA vid emissionen men fick tyvärr ingenting. Kopparbergs kurs har skjutit lite väl i höjden, speciellt efter dagens rapport…

Sedan innan äger jag Starbreeze och Transtema inom segmentet “småbolag”.  Jag äger även en post i Alvestaglass AB genom att äga aktier i Alvestaglass Partner Sweden AB. Detta är onoterat och jag har skrivit om bolaget här!
Innehaven i Starbreeze och Transtema har gått mycket fint och utvecklats +58% och +108% på kort tid. Detta har gjort att innehaven har tagit en lite för stor procentuell plats i portföljen och därför kommer jag öka kärninnehaven i första hand med morgondagens lön.

Ser gärna min portfölj här!

Vilka är era favoritbolag när det gäller att leta hög tillväxt? 🙂

One Comment

  1. Kollat på EasyFill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *