LOADING

Type to search

Share

Jag har tänkt att sammanställa en sida under en längre tid och nu har jag äntligen fått tummen ur. Som ni kanske redan har märkt så har jag slängt upp en flik längst upp på siten som heter Mina tillgångar. Här presenterar jag aktieportföljer och annat av “värde”. Vissa värderingar är givetvis skjutna från höften, men jag tycker inte själv att jag har räknat högt.

Besök gärna sidan Mina tillgångar och ta en titt!

Har ni tips eller idéer på vad man mer kan presentera på denna sida? Kommentera gärna nedanför isåfall!

Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *