LOADING

Type to search

Ny investeringsmöjlighet – Toppmodern våning i Hornstull

Share

Tessin mailade nu på morgonen ut ett nytt investeringsprojekt med “Toppmodern våning i Hornstull”. Investeringsmålet från oss “Tessinare” är endast 5 miljoner kronor vilket förmodligen kommer att nås under dagen.

Fördelar:

  • Kort löptid! (6-8 månader)
  • Årligt avkastningsmål på 9%
  • Minimiinvestering endast 20 000kr

Jag har tyvärr inte tid att läsa på mer om lånet förens ikväll. Förmodligen är lånet då även fulltecknat men jag valde att göra en “icke-binande reservation” på andelar värda 20 000kr. Det blir till att läsa på ikväll och se om det är någonting för mig.
Jag återkopplar senare ikväll eller senast imorgon om mina tankar.
Läs mer om projektet på Tessins hemsida!

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *