LOADING

Type to search

Share

Idag har jag gått online med företagets nya utdelningsportfölj. Jag har uppdaterat designen för att enkelt kunna visa mig själv och er läsare vilka bolag jag äger, statistik och vilka bolag jag har mål på att ta in i framtiden. Som ni säkert själva förstår så äger jag inte bolagen i ljusgrå text ännu.

Just nu ligger jag cirka 41% likvid (cirka 21 000kr) i företagets portfölj, detta skall spridas ut de närmaste månaderna.
Som jag skrev häromdagen så ser det mycket just ut inför mitt bolags resultat inför nästa år. Förhoppningsvis kommer jag kunna köpa aktier för mellan 150 000-200 000kr = Alltså cirka 15 000kr i månaden, det ska bli mycket trevligt!

Nytt värdepapper i företagets portfölj: Global X SuperDividend ETF 

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *