LOADING

Type to search

NYTT AVSNITT – #PrataPengar med “semesterspecial”!

Share
Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

You Might also Like

3 Comments

 1. Anders Pengaregn maj 17, 2016

  Inte något av dom bättre avsnitten i min mening.

  Måste säga att du har en förjäkla snygg, genomarbetad blogg. Har du några tips till en rookie?:)

  Byter gärna länkar med dig om du känner för det.

  MvH Pengaregn

  Svara
  1. västkustinvesteraren maj 17, 2016

   Hej Anders,
   jag håller med. Stockaholic som man är så uppskattas det givetvis när det är mer inriktning på börsen… 🙂
   Jag tycker att wordpress gratisbloggar är riktigt tråkiga. Skaffa en egen domän och använd wordpress genom ett webhotell, då finns det inga begränsningar för designen och funktionaliteten… jag har arbetat med hemsidor på en hobbynivå i ett par år så jag har lagt en hel del tid på bloggens design. Tror och hoppas att det uppskattas av er läsare!

   Givetvis vill jag hjälpa mina kära bloggvänner. Länka gärna till din blogg här och vart du länkat till mig så lägger jag in din länk.

   Tack för feedback & komplimang,

   Mvh VKI

   1. Anders Pengaregn maj 18, 2016

    Hängde inte riktigt med i länksvängarna där men jag lägger till dig i min blogglista iallafall:)

    Dessvärre är jag totalt kass när det kommer till hemsidesnickeri (är dock bättre på den vanliga sortens snickeri men det hjälper ju föga här;) Men ska kika på att skaffa en egen domän framöver.

    Ha det gott!

    MvH Pengaregn

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *