LOADING

Type to search

Tags:

Nytt inköp av ett fantastiskt spännande bolag!

Share

Har denna veckan lagt ett par timmar på att komma igång med två projekt här på bloggen. Projekten kommer att fungera som en sorts löpande recensioner av två tjänster som erbjuder alternativa investeringar. Känns mycket spännande och ska bli kul att komma igång! Givetvis återkommer jag så fort dessa bitar finns på plats…

Mitt i allt arbete så glömde jag igår att skriva att jag slog till på min första Alphabet-aktie (Google) till Företagets aktieportfölj. Jag har velat äga Alphabet länge då jag tycker att det är mycket kul med alla “framtida satsningar” de hela tiden arbetar med.

Jag lyckades näst intill pricka botten häromdagen och fick handlat aktien nästan -10% från toppnoteringen för en månad sedan.

alphabet

Mitt köp:

Bolag: Alphabet Inc Class A
GAV: 6899,00 SEK ($749,50)
Antal aktier: 1 st
Alphabet utgör nu cirka 10,43% av Företagets aktieportfölj

Läs mer om Alpabet Inc Class A hos Avanza!
Läs mer om Alpabet Inc Class A hos Nordnet!

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

You Might also Like

4 Comments

 1. Jocke november 17, 2016

  Irriterande med sådana dyra aktier, det är så svårt som småsparare att kunna köpa på sig dessa tyvärr:/

  Bra köp för dig i längden dock, som du säger, mycket spännande som händer runt bolaget 🙂

  Svara
 2. Aett november 17, 2016

  Hej,

  Måste du ha så mycket krinskrans på sidan? Förödande att gå in via mobilen med alla flashiga bilder.. Annars bra blogg.

  Svara
  1. västkustinvesteraren november 18, 2016

   Hej Aett,
   tack för komplimang och feedback!

   Vad sitter du med för telefon? Jag har själv en iPhone och där lägger sig alla widgetar sig under själva blogginlägget = det stör inte överhuvudtaget? 🙂

   Mvh VKI

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *