LOADING

Type to search

Nytt inköp till utdelningsportföljen!

Share

Millicom

Inget av de köp jag la som “lång tids-bud” har gått in idag då börsen överlag slutade strax över 0-an.

Däremot plockade jag in Millicom på lägsta kursen sedan 2009! Jag fick mina aktier till priset 389,90kr och tog en liten startposition i bolaget. Forsätter aktien neråt så fyller jag på lite till.

Efter att aktien har fallit runt 20% på endast 1-2 månader så har direktavkastningen klättrat uppåt och ligger nu på 5,50%! Därav mitt köp…


Millicom har och är inblandade i misstankar om mutor och jag har samlat ett par artiklar om detta för den som skulle vara intresserad av lite information om vad som händer runtom bolaget just nu:

Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *