LOADING

Type to search

Nytt innehav i portföljen!

Share

Senaste inköpet var en liten post i investmentbolaget Investor.
Jag hade en av mina “långtidsordrar” som gick in till kursen 274,90kr.
Detta var bara en liten post för att initiera innehavet i portföljen. Nästa köporder på Investor ligger på 269,00kr. Förmodligen blir det cirka 3-4 köp för att nå upp i lagom storlek för min nuvarande portfölj.

Jag har skrivit ett inlägg om varför investmentbolag som Investor är något alla nya (och gamla) aktiesparare borde ha i portföljen! – Läs gärna det här!


Genom att investera i Investor så får jag exponering mot följande:

“Kärninvesteringar: Globala noterade bolag och majoritetsägda dotterföretag. Investeringshorisonten är långsiktig och ägandet utövas via betydande minoritet. Kärninvesteringarna är: ABB, AstraZeneca, Atlas Copco, Electrolux, Ericsson, Husqvarna, Saab, SEB, Nasdaq, Sobi och Wärtsilä samt de operativa investeringarna Mölnlycke Health Care (engångsprodukter för sårbehandling), Permobil (eldrivna rullstolar), Aleris (vård och sjukvårdstjänster) Grand Hotel (Hotell i Stockholm) och Vectura (fastighetsförvaltning)

Finansiella investeringar: Investeringar i EQT:s fonder, samt partnerägda innehav 3 Skandinavien, Kunskapsskolan, Memira, Tobii, Newron och Lindorff.”

Vill du läsa mer om Investor och investera i aktien?
Klicka här!

Just nu har jag långtidsordrar på följande bolag med ett par procent under dagens kurser:

Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *