LOADING

Type to search

NYTT INSLAG PÅ BLOGGEN: Dividend All-Stars !

Share

Jag började blogga då jag fick tipset från flera andra att skriva ner mina affärer, tankar och information som jag lätt kan gå tillbaka till och se och lära.
Jag märkte redan de första gångerna när jag skrev om ett bolag hur mycket jag lärde mig. Mycket information som jag inte visste innan och som var bra att jag fick reda på. Detta låter kanske “självklart” i mångas öron men jag är väldigt glad att jag kom igång med att skriva ner allting. Ännu roligare är att sidvisningarna på bloggen snart är uppe på fem-siffrigt varje vecka, detta inspirerar självklart ännu mer att prestera – TACK!

Nya inslaget på bloggen kallas alltså Dividend All-Stars. Inslaget kommer, som namnet kanske avslöjar, bestå av en serie blogginlägg där jag skriver om olika utdelningsbolag och lite rolig fakta & information runtom dessa. Blogginläggen kommer mestadels vara för att inspirera er andra och för att jag själv ska få en lite klarare bild om vad bolagen sysslar med. Jag kommer aldrig göra några köp eller säljrekar och rekommenderar aldrig någon att göra som mig.

Dock kommer jag ibland räkna teoretiskt på om vad som händer med aktien i min utdelningsportfölj om jag skulle t.ex. köpa den för mitt månadsspar.

Lisa på inlägg i Dividend ALL-STARS serien!

För att komma igång så ber jag er läsare att tipsa om bolag som jag kan skriva om,   gärna stabila utdelningsbolag med fin historik bakom sig!
Kommentera gärna nedanför!

Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

3 Comments

 1. Peter januari 20, 2016

  Jag skulle vilja läsa mer om Tyska, Franska, Italienska och Spanska utdelningsbolag.

  Svara
 2. Anonym januari 20, 2016

  Emr kanske hade passat in?

  Svara
 3. Martin januari 31, 2016

  Kanske någon av dessa:

  Altria(MO)
  T. Rowe Price(TROW)
  Archer Daniels M. (ADM)

  Svara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *