NYTT INSLAG PÅ BLOGGEN: Dividend All-Stars !

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Jag började blogga då jag fick tipset från flera andra att skriva ner mina affärer, tankar och information som jag lätt kan gå tillbaka till och se och lära.
Jag märkte redan de första gångerna när jag skrev om ett bolag hur mycket jag lärde mig. Mycket information som jag inte visste innan och som var bra att jag fick reda på. Detta låter kanske “självklart” i mångas öron men jag är väldigt glad att jag kom igång med att skriva ner allting. Ännu roligare är att sidvisningarna på bloggen snart är uppe på fem-siffrigt varje vecka, detta inspirerar självklart ännu mer att prestera – TACK!

Nya inslaget på bloggen kallas alltså Dividend All-Stars. Inslaget kommer, som namnet kanske avslöjar, bestå av en serie blogginlägg där jag skriver om olika utdelningsbolag och lite rolig fakta & information runtom dessa. Blogginläggen kommer mestadels vara för att inspirera er andra och för att jag själv ska få en lite klarare bild om vad bolagen sysslar med. Jag kommer aldrig göra några köp eller säljrekar och rekommenderar aldrig någon att göra som mig.

Dock kommer jag ibland räkna teoretiskt på om vad som händer med aktien i min utdelningsportfölj om jag skulle t.ex. köpa den för mitt månadsspar.

Lisa på inlägg i Dividend ALL-STARS serien!

För att komma igång så ber jag er läsare att tipsa om bolag som jag kan skriva om,   gärna stabila utdelningsbolag med fin historik bakom sig!
Kommentera gärna nedanför!

Annons

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

3 svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se