Nytt investeringsprojekt – 10% avkastning på 12 månader!

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Godmorgon!
Ericsson slaktade precis utdelningen ner till 1,00kr vilket givetvis är mycket tråkigt. Vi får hålla tummarna att de får allt under kontroll inom en rimlig framtid. Placera släppte även en analys av spelbolaget Activision Blizzard (finns i båda mina aktieportföljer) som avslutades med en köprek!

Jag fick precis mail från Tessin om att de har släppt ett nytt investeringsprojekt på hemsidan. Det är 30 radhus som ska byggas i ett nytt bostadsområde i Borlänge. Alla 30 radhus är redan sålda genom bindande förhandsavtal och investeringen ger 10% årlig avkastning med återbetalning efter 12 månader.

Projektet släpptes nu på morgonen och är redan 49% fyllt av investerare och dess “reserverade andelar”.

Projektet styrkor

 • Slutsålt projekt
 • Kort löptid på 12 månader
 • Totalentreprenad med färdigställandegaranti

Jag kommer avstå detta projekt då minimiinvesteringen är högre än vad jag har tänkt mig för min första Tessin-investering. Men har ni kapital över som ni inte vågar placera på börsen, men ändå vill få en mycket fin avkastning på dessa pengar så kanske projektet kan vara något för er?
Länk till det nya investeringsprojektet hos Tessin.se för de som vill läsa mer!

För er som har missat det sedan tidigare så har jag tänkt diversifiera mina investeringar på börsen med alternativa investeringar. Det har gjort att jag har startat min Tessin-portfölj och min Lendify-portfölj. Här kommer jag skriva om mina investeringar, upplevelser och tankar. Alltså en slags löpande recension av tjänsterna!

Vad har ni för spontana tankar och planer när det gäller positionering mot börsen under 2017? Jag själv har en aktieutdelning från mitt eget bolag påväg som jag inte vet exakt vad jag ska göra med. Det enda jag vet är att den dubblerar privata portföljens värde!

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

11 svar

 1. Minimi-investeringen är väl som vanligt på 50tkr? Tror inte jag sett något projekt vara under det beloppet 😉 Låt inte det hålla dig tillbaks.

 2. Flera projekt under hösten som hade 20.000 kr som minimum. Dock inte något sedan början av december…! 🙁

  Mvh VKI

 3. Ja, det är lite synd att betänketiden är så kort… Aldrig kul att investera under “stress”…

  Nöjd med Tessin annars? 🙂

 4. Investerat i Tessinprojektet så ser förhoppningar!

  Andra kul investeringar som inte är direkt börsen, med högre risk men kanske inte lika konjunkturkänsliga är det man hittar på fundedbyme. Mycket bra där!

 5. Jodå det är jag faktiskt!

  Är nöjd med deras support och handläggande av ärenden men har ju som sagt inte varit investerad nog länge för att kunna se helheten. Är med i ett projekt som löper 12 månader.

  50 000 som minsta insats är ju rätt mycket så man kan inte vara med i allt för många projekt på samma gång känns det som 🙂

 6. Instämmer med att barriären för att skapa en bred portfölj av investeringar hos Tessin är relativt hög. Därför jag försöker vänta ut de projekt för 20 000kr istället för 50 000kr… 🙂

  Mvh VKI

 7. Tack för tipset!
  Registrerat ett konto för att “se mig omkring”.

  Kanske får bli en recension här också…

  Har du investerat någonting där? 🙂

  Mvh VKI

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se