NYTT PROJEKT: Idag lanserar jag mitt senaste projekt!

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Ett av mina stora intressen är att bygga och designa hemsidor och nu är det dags att presentera nästa… Precis som rubriken säger så lanserar jag idag mitt senaste projekt; www.investmentbolag.net . Siten har en mycket simpel uppgift och det är att lista så många investmentbolag som möjligt för att kunna inspirera er investerare! Det finns även en lista som anger investmentbolagens substansvärde och om bolagen handlas till premie eller rabatt.

Sidan listar i skrivande stund 43 st investmentliknande bolag. Med det menar jag att det kan vara allt från renodlade investmentbolag till konglomerat och investmentbanker.

Nu behöver jag er hjälp!
Jag har givetvis missat flera bolag och önskar att ni hjälper mig genom att klottra ner alla ni kan komma på här nedanför i kommentarerna! Tanken är även att utveckla med fler funktioner längre fram och dessutom lista nordiska investmentbolag samt fonder som är inriktade på investmentbolag.

Länk till Investmentbolag.net !
Länk till lista över investmentbolag substansvärde ! 

Annons

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

6 svar

  1. Jag har upptäckt, att VNV som jag tipsade ovan, redan finns på din lista av investmentbolag. Därmed kan du ju stryka mina inlägg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se