NYTT PROJEKT | Premiumbostäder i Storstockholm [Tessin]

tessin

Tessin skickade nu under morgonen  ut mail om ett nytt projekt som går att investera i. Det handlar om premiumbostäder i Storstockholm. I skrivande stund är projektet fyllt till 59% av investerare och totala investeringsmålet ligger på 20 miljoner kronor. 

 • Preferensaktier
 • 19-24 månaders löptid
 • 11% årligt avkastningsmål
 • Attraktiva områden med hög efterfrågan
 • Bolaget har använt sig av Tessin tidigare under 2016 för att finansiera projekt
 • Läs mer om projektet på Tessins hemsida!

Jag ska till jobbet nu och hinner inte att gå igenom projektet förens ikväll. I vanliga fall brukar jag reservera icke bindande andelar för att hålla en del av kakan men eftersom minimuminvcesteringen ligger på 50 000kr så avstår jag detta projektet. Mitt mål är som jag tidigare har sagt att investera i 3st x 20 000kr projekt för att lägga en grund i min Tessin-portfölj. Investerar ni i dagens projekt?

Läs mer om projektet på Tessins hemsida!
Läs alla tidigare inlägg i min löpande Tessin-recension!

4 Comments

 1. Jag har reserverat 50tkr privat samt i företaget. Får se om jag går vidare. Kan tycka att löptiden är litet för lång, men det är kanske befogat. Måste läsa in mig på projektet till viss del - fast sen är jag också naiv och ser detta som en bra placering i vilket fall – då Tessin också har "krav" på vilka dem tar in förstås.

  • Kul att du återkommer flera gånger med feedback och åsikter Martin! Uppskattat!

   Jag tänker också att Tessin borde ställa höga krav i sin tur. Ett misslyckat projekt skulle vara mycket förödande för Tessins rykte. Men med det sagt så gäller det alltid att göra analysen själv... ;-)

   Lycka till om du väljer att gå vidare med investeringarna!

   Mvh VKI

 2. Kommer ej investera i detta projekt, inte för att projektet i sig inte låter intressant utan för att minimiinvesteringen är för hög. 20.000 kr är mitt tak! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *