LOADING

Type to search

Ökade försäljningen med ca +150% !

Share

Nu har det varit inaktivt ett par dagar här på bloggen. Enkla anledningen till detta är för att jag har befunnit mig på Formex-mässan i Stockholm onsdag-lördag och ställt ut våra produkter. 

Mässan har varit riktigt kul då vi har fått mer beröm, komplimanger och positiv feedback än någon gång innan (detta är 7:e året och 13 mässan om jag inte misstar mig). Det återspeglades även på resultatet som slutade med en försäljning som steg med hela +150% jämfört med samma mässa förra året! Superkul givetvis.

Eftersom mässan har varit öppen från 9.30-19.00 så har jag inte haft någon tid och ork för att hänga med hur börsen/portföljerna har gått. Däremot gick en långtidsorder igenom på Skanska för 175kr som numera handlas till en direktavkastning på ca 4,75%. Köpet var litet och Skanska utgör för tillfället 5,5% av Privata aktieportföljen.

Sitter nu på tåget hem från Stockholm och stötte precis på Alexander Gustafsson (Twitter: @AlexanderGust ) från Nordnet. För er som inte har varit på Unga Aktiesparares “UA-Akademin” som Alexander driver så rekommenderar jag den starkt. Mer information hittar ni här!
Läs mer om Skanska hos Avanza!

Samarbetslänk till Avanza

Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *