LOADING

Type to search

Share

Idag blev det ytterligare ett litet köp i Catena Media på 99,25 kr. Aktien backade -3,65% idag och jag lyckades nästan köpa till dagens lägsta kurs. Köpet var det tredje för min del i bolaget och jag har nu tagit en position som jag är nöjd med. Catena Media utgör i skrivande stund cirka 8,5% av Företagets aktieportfölj. Skulle kursen rekylera nedåt mer så kommer jag förmodligen att fylla på ytterligare.

Annars var det bra fart i portföljen med Evolution Gaming (+6,30%) och Avensia (+3,96) som starkaste dragloken…

Framåt blir det fokus på att fylla på i flera av de mindre innehaven i portföljen; Investor, Evolution Gaming, kanadensiska investmentbolaget Brookfield Asset Management och eventuellt grafikkortstillverkaren NVIDIA vid rekyl nedåt. Bolagen är relativt jämnt viktade men målet är att vara så nära jämnvikt som möjligt om ingen speciell situation uppstår. Just nu finns det 12st bolag i portföljen och jämnvikt skulle alltså vara 8,30% fördelat på alla bolag. Just nu är största innehavet 14,69% (Avensia, tack vare en fin resa) och minsta 4,63% (NVIDIA). Däremellan är det dock en fin fördelning.

Företagets aktieportfölj ser i skrivande stund ut såhär: 
Bortsett från 200st aktier i Alvestaglass Partners Sweden AB
Länk till Företagets aktieportfölj!

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

You Might also Like

3 Comments

 1. Catena januari 27, 2017

  Lägsta kurs för Catena igår var 97,25.

  Svara
  1. västkustinvesteraren januari 27, 2017

   Tack för hjälpen “Catena”!
   Det gick lite väl fort där…

   Trevlig helg! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *