LOADING

Type to search

Tags:

Ökat ytterligare i ett spännande bolag efter en bra rapport!

Share

Igår la jag en order på ytterligare 500 st aktier i Avensia på 7,10. Detta gjorde jag på morgonen medans jag var på jobbet, det plingade nästan direkt och jag tog för givet att köpet var genomfört. När rapporten sedan släpptes runt lunch så blev jag riktigt överraskad när jag såg att jag “endast” ägde 1150 st aktier när jag trodde att dagens köp skulle innebära ett innehav på 1500 st.

Det visade sig att jag “träffat botten” i den låga omsättningen för dagen och fick endast igenom 150 st av 500 st i min order. Givetvis mycket besviken på min slarviga tabbe eftersom att kursen stack iväg ett par procent både igår och idag. Men betydligt mer nöjd över att ha valt att gå in i bolaget innan rapporten överhuvudtaget.

Idag genomförde jag köpet av de resterande 350 st aktierna och har nu ett innehav på 1500 st aktier med ett GAV på 7,26 SEK. Jag tog alltså helg med en uppgång på 8,19% sett till mitt GAV i Avensia. Kul!
Läs gärna mitt blogginlägg om Avensia som bland annat blivit delat av bolagets VD på Twitter och på Avensias forum på Placera!

Annars har det inte blivit mycket handlande denna veckan. Se gärna den nystartade Företagsportföljen här för att se hur uppbyggnaden går. Förhoppningsvis tillkommer 100-150 000kr runt årsskiftet i den portföljen.

Ha en trevlig fredagkväll!

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

1 Comment

  1. Robert oktober 22, 2016

    Avensia, har lagt larmkursen på 6 kronor!

    Svara

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *