LOADING

Type to search

Share
Vill du investera i fastigheter till 9-13,00%? Läs mer hos Tessin.se!

Nu har jag, som det ser ut, fakturerat färdigt för 2016 i min egna lilla firma. Omsättningen ser ut att landa på cirka 520 000 kr. Jag håller tummarna för att vinstmarginalen ligger på cirka 50-60%.
Jag har även inventerat idag och mitt lagervärde (tillverkningskostnad) ligger på cirka 150 000kr. Hela mitt inkråm + rättigheterna till mina produkter kommer att ingå i en “bytesaffär” mot 33% av bolag nummer 2 som jag arbetar heltid med.

Pengar redo att investeras i projekt hos Tessin.se

Jag vet nu att det kommer handla om cirka 150-200 000 kr som kommer att kunna investeras via bolaget tack vare årets vinst . Det betyder att jag redan nu har satt undan en summa till min nya Tessin-portfölj. På Tessin.se kan man direktinvestera i fastigheter genom crowdfunding och genomsnittliga avkastningen ligger på 9-13,00 %.
Mitt långsiktiga mål är att investera i cirka 5 st olika fastighetsprojekt hos Tessin för att sprida risken i min “Fastighetsportfölj”. Länk till aktiva investeringsprojekt hos Tessin.se!

Ett annat mål med hela Tessin-portföljen är att skriva en löpande recension bestående av flera inlägg här på bloggen. Tessin är superheta och senaste projektet blev fulltecknat på bara ett par timmar! Därför har jag nu satt undan en peng för att kunna vara redo nästa gång Tessin presenterar ett nytt projekt.
Tessin har redan 18 575 st registrerade användare som är redo att investera sina pengar. Tittar man på projekten som just nu är i full utveckling (men stängda för investeringar) så är det cirka 75-200 st olika investerare i varje projekt. Det betyder att det är många investerare på få platser i varje projekt…

Min Tessin-portfölj är tanken att komplettera Företagets aktieportfölj och min Lendify-portfölj. Därmed sprider jag aktiemarknadsrisken på två helt oberoende marknader.

Är du intresserad av att investera i fastigheter så kan du läsa mer på Tessin.se!
Som vanligt så får man tillgång till mycket mer information om man öppnar ett konto (givetvis gratis).

Vill du läsa mer om mina investeringar hos Tessin så hittar du alla inlägg samlade här!

Observera: Mina inlägg är inte sponsrade av Tessin eller Lendify. Båda dessa projekt skall ses som en löpande recension här på bloggen. Glöm inte att göra din egen riskanalys!

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *