Vill du börja investera automatiskt?

Jag använder Lysas fondrobot för en del mina investeringar.

Lysa fondrobot
5/5
  • Automatisera ditt sparande & investeringar
  • Låt dina pengar växa samtidigt som du gör annat
  • 4,9 av 5 i betyg på Trustpilot
  • Gör som över +8000st andra, prenumerera på mina aktietips:

Pengar redo att investeras i projekt hos…

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Vill du investera i fastigheter till 9-13,00%? Läs mer hos Tessin.se!

Nu har jag, som det ser ut, fakturerat färdigt för 2016 i min egna lilla firma. Omsättningen ser ut att landa på cirka 520 000 kr. Jag håller tummarna för att vinstmarginalen ligger på cirka 50-60%.
Jag har även inventerat idag och mitt lagervärde (tillverkningskostnad) ligger på cirka 150 000kr. Hela mitt inkråm + rättigheterna till mina produkter kommer att ingå i en “bytesaffär” mot 33% av bolag nummer 2 som jag arbetar heltid med.

Pengar redo att investeras i projekt hos Tessin.se

Jag vet nu att det kommer handla om cirka 150-200 000 kr som kommer att kunna investeras via bolaget tack vare årets vinst . Det betyder att jag redan nu har satt undan en summa till min nya Tessin-portfölj. På Tessin.se kan man direktinvestera i fastigheter genom crowdfunding och genomsnittliga avkastningen ligger på 9-13,00 %.
Mitt långsiktiga mål är att investera i cirka 5 st olika fastighetsprojekt hos Tessin för att sprida risken i min “Fastighetsportfölj”. Länk till aktiva investeringsprojekt hos Tessin.se!

Ett annat mål med hela Tessin-portföljen är att skriva en löpande recension bestående av flera inlägg här på bloggen. Tessin är superheta och senaste projektet blev fulltecknat på bara ett par timmar! Därför har jag nu satt undan en peng för att kunna vara redo nästa gång Tessin presenterar ett nytt projekt.
Tessin har redan 18 575 st registrerade användare som är redo att investera sina pengar. Tittar man på projekten som just nu är i full utveckling (men stängda för investeringar) så är det cirka 75-200 st olika investerare i varje projekt. Det betyder att det är många investerare på få platser i varje projekt…

Min Tessin-portfölj är tanken att komplettera Företagets aktieportfölj och min Lendify-portfölj. Därmed sprider jag aktiemarknadsrisken på två helt oberoende marknader.

Är du intresserad av att investera i fastigheter så kan du läsa mer på Tessin.se!
Som vanligt så får man tillgång till mycket mer information om man öppnar ett konto (givetvis gratis).

Vill du läsa mer om mina investeringar hos Tessin så hittar du alla inlägg samlade här!

Observera: Mina inlägg är inte sponsrade av Tessin eller Lendify. Båda dessa projekt skall ses som en löpande recension här på bloggen. Glöm inte att göra din egen riskanalys!

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

Ett svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se