LOADING

Type to search

Tags:

Pepins presentkort – den perfekta gåvan!

Share

Vid det här laget känner de flesta av er till Pepins.com där man kan investera i lönsamma onoterade tillväxtbolag. Jag själv har investerat 10 000kr i Alvestaglass (som i skrivande stund har ett värde på 20 000kr om man räknar senaste köp och sälj-kursen.  Jag blev häromdagen tipsad om att plattformen har lanserat Pepins presentkort som fungerar på samma sätt som ett vanligt presentkort. 

Det betyder att du numera kan ge bort delägarskap i ett bolag (presentkortet rättfärdigar en summa pengar som personen sedan får investera i valfritt bolag via plattformen)! Jag har gett aktier via Avanza till min bror två gånger senaste året men det här kan vara en rolig omväxling där han dessutom får välja ett bolag som han själv attraheras av.

Presentkortet är giltigt i ett år och kan användas vid ett tillfälle.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

Samarbetslänk

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *