Pepins roadshow - jag har reserverat min plats!

CROWDFUNDING

Idag fick jag en anmälan till Pepins “roadshow” när dem kommer till Göteborg nästa vecka. Roadshowen består av tre olika stopp där investeringsträffar sker i Lund, Göteborg och Sickla. Givetvis var jag inte feg för att hoppa på detta och jag har nu bokat en plats under Göteborgsstoppet!

Bortsett från en presentation av Pepins som bolag och hur crowdfunding/crowdpower fungerar så får man även träffa fyra onoterade bolag. De fyra bolagen går redan nu (eller inom ett par dagar) att investera i via Pepins och är Bangerhead, Pensiono, Superfruit och Dynamic Code.

För tillfället har jag ganska dålig koll på alla fyra förutom att jag har tittat lite på Bangerhead via allabolag.se för ett par dagar sedan. Siffrorna ser mycket bra ut men är konkurrensen förödande? Deras samarbete med sociala medier-stjärnan Linda Hallberg ska bli spännande att lyssna på. Jag tror mycket på kraften bakom “influensers” (bloggare och övriga sociala media-profiler) och Linda som är en Make Up artist kommer garanterat att kunna sälja bra genom sina ca 900 000 (!) följare på instagram och 320 000 prenumeranter på Youtube. Jag har inte läst på mycket än så länge men som jag har förstått det så äger Bangerhead 50,2% och Linda Hallberg äger 49,8% av LH Cosmetics.

Enligt investmentpitchen på Pepins site så har 2365 ordrar skickats till 41 olika länder från det att LH Cosmetics lanserades 2016-10-07 till 2017-02-13.

Program för samtliga dagar:
Från kl 16:30 – 17:00
Mingel, förtäring
17:00 – 19:00
Presentationer av Pepins och bolagen
19:00 –
Mingel

Jag har ingen aning om hur många som är anmälda till investeringsträffarna men jag hoppas att det blir ett gäng och att vi kanske syns på plats. Tänk på att det är först till kvarn som gäller och att ni måste anmäla er till respektive event här ovanför!

Läs mer om Pepins tjänster och investeringsträffarna här!

Jag vill förtydliga att detta inlägg inte är sponsrat på något sätt och jag får ingen ersättning för att ni registrerar er via länkarna här ovanför. Jag tycker att Pepins tjänster är spännande och jag har själv investerat i Alvestaglass med framgång via siten. Det är kul att kunna vara delägare och någon form av ambassadör i onoterade mindre bolag!

Jag hoppas att vi syns på minglet 16.30 nästa torsdag!

One Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *