LOADING

Type to search

Tags:

Såhär stor skillnad gör 5% extra sparande i månaden!

Share

Har ni problem med att ta tag i sparandet? Jag skrev ett inlägg för ett tag sedan om hur jag delar upp mina inkomster “strikt” varje månad för att hålla min ekonomiska plan.

Har du koll på hur stor skillnad det gör att spara 5% extra i månaden? Jag tar upp detta i inlägget med överskådliga grafer för att ni ska förstå hur mycket de sista hundra/tusenlapparna gör i längden…

Läs gärna inlägget genom att klicka här!

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *