Vill du börja investera automatiskt?

Jag använder Lysas fondrobot för en del mina investeringar.

Lysa fondrobot
5/5
 • Automatisera ditt sparande & investeringar
 • Låt dina pengar växa samtidigt som du gör annat
 • 4,9 av 5 i betyg på Trustpilot
 • Gör som över +8000st andra, prenumerera på mina aktietips:

Sammanfattning av vecka 11 [2016]

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Då var det söndag igen… Jag och sambon ska på möbelscoutning till nya lägenheten så fort hon vaknar. Flyttar om 9 dagar och det ska bli helt fantastiskt!

Företagets portfölj

Denna veckan har Företagets portfölj gjort sina två första investeringar. Riktigt kul att vara igång med den nu! Än så länge så är endast 5,4% av kapitalet i portföljen investerat, målet är att allt ska vara investerat i jämn takt fram till november i år. Målet för 2017, alltså företagets vinst från 2016, är att fylla på portföljen med cirka 150 000kr.
Läs gärna mer om Företagets portfölj här!
Jag har även en liveuppdaterad Bevakningslista för företagets portfölj – den hittar ni här!

Privata portföljen

Privata portföljen har ökat i värde med saftiga 0,27% veckan som har gått. Castellums datum för “Handel utan utdelning” har passerat vilket gjorde att kursen sjönk med 3,67% i fredags. Jag är lite sugen på att öka mitt innehav/plocka in Castellum i företagets portfölj.
Denna veckan kommer iallafall utdelningen från Castellum att trilla in på kontot, hela 225kr blir det. Många bäckar små…

DIVIDEND ALL-STARS

Jag skrev även ett inlägg igår om vad jag tror kan vara “framtidens fastighetsbolag”. Jag vill själv äga bolaget men hoppas på en rekyl nedåt innan jag köper in mig!
Läs gärna inlägget här!

#VISAPORTFÖLJEN

Det har även skapats en # för #visaportföljen, jag följer trenden och visar mina portföljer:
Privata aktieportföljen [Likvider i privata portföljen: 29,2%]
Företagets aktieportfölj [Likvider i företagsportföljen: 94,6%]


[efb_likebox fanpage_url=”www.facebook.com/vastkustinvesteraren” fb_appid=”561590067332764″ box_width=”600″ box_height=”” locale=”sv_SE” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

Rekommenderade länkar att läsa:

 

 

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

2 svar

 1. Hej Gustav,
  jag är tyvärr lite tåkigt hemlighetsfull här… Men jag är grossist till företaget jag är anställd hos. Mitt bolag omsätter kanske bara runt 250k i år, så det är ett lite av ett sidoprojekt!

  Med vänliga hälsningar
  VKI

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se