Sammanfattning av vecka 11 [2016]

sammanfattning vecka 11

Då var det söndag igen… Jag och sambon ska på möbelscoutning till nya lägenheten så fort hon vaknar. Flyttar om 9 dagar och det ska bli helt fantastiskt!

Företagets portfölj

Denna veckan har Företagets portfölj gjort sina två första investeringar. Riktigt kul att vara igång med den nu! Än så länge så är endast 5,4% av kapitalet i portföljen investerat, målet är att allt ska vara investerat i jämn takt fram till november i år. Målet för 2017, alltså företagets vinst från 2016, är att fylla på portföljen med cirka 150 000kr.
Läs gärna mer om Företagets portfölj här!
Jag har även en liveuppdaterad Bevakningslista för företagets portfölj – den hittar ni här!

Privata portföljen

Privata portföljen har ökat i värde med saftiga 0,27% veckan som har gått. Castellums datum för “Handel utan utdelning” har passerat vilket gjorde att kursen sjönk med 3,67% i fredags. Jag är lite sugen på att öka mitt innehav/plocka in Castellum i företagets portfölj.
Denna veckan kommer iallafall utdelningen från Castellum att trilla in på kontot, hela 225kr blir det. Många bäckar små…

DIVIDEND ALL-STARS

Jag skrev även ett inlägg igår om vad jag tror kan vara “framtidens fastighetsbolag”. Jag vill själv äga bolaget men hoppas på en rekyl nedåt innan jag köper in mig!
Läs gärna inlägget här!

#VISAPORTFÖLJEN

Det har även skapats en # för #visaportföljen, jag följer trenden och visar mina portföljer:
Privata aktieportföljen [Likvider i privata portföljen: 29,2%]
Företagets aktieportfölj [Likvider i företagsportföljen: 94,6%]


[efb_likebox fanpage_url=”www.facebook.com/vastkustinvesteraren” fb_appid=”561590067332764″ box_width=”600″ box_height=”” locale=”sv_SE” responsive=”1″ show_faces=”1″ show_stream=”0″ hide_cover=”0″ small_header=”0″ hide_cta=”0″ ]

Rekommenderade länkar att läsa:

 

 

2 Comments

 1. Vad gör du i ditt företag?

  • Hej Gustav,
   jag är tyvärr lite tåkigt hemlighetsfull här... Men jag är grossist till företaget jag är anställd hos. Mitt bolag omsätter kanske bara runt 250k i år, så det är ett lite av ett sidoprojekt!

   Med vänliga hälsningar
   VKI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *