Sammanfattning av veckan som har gått…

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Då var det åter söndag igen. Veckan har gått precis lika snabbt som vanligt, men jag har denna veckan hunnit med hela 6 st blogginlägg sedan senaste sammanfattningen för en vecka sedan!

Lista på inlägg som har skrivits denna veckan:

Igår presenterade jag även mitt senaste projekt

Igår presenterade jag även mitt senaste projekt: Lendify-portföljen !
Jag kommer att kalla denna portfölj för “Lendify-projektet”. De första investeringarna via Lendify är gjorda och jag kommer att recensera tjänsten löpande när det sker nya händelser i min lån-portfölj.

Ny design på bloggen = bättre upplevelse för er läsare?

Jag har sedan bloggens start fått otroligt fina kommentarer och beröm för designen på min blogg, tack för det! Samtidigt så har jag fått mycket feedback om att bloggen har laddat för långsamt för att många av er ska orka besöka den, tack för den feedbacken också!
Nu har jag under helgen påbörjat ett designbyte och jag upplever siten otroligt mycket snabbare på min macbook, min iPhone och min iPad.
Återkom gärna om hastighets-feedback här nedanför i kommentarerna så jag vet att jag är påväg åt rätt håll! 🙂

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

4 svar

 1. Hallelujah! Din sida laddar snabbt och fint, underbart! Fin present till din bror. Återkom gärna om hur det tas emot, jag skulle kunna tänka mig något liknande till mina syskon.

  //Humankapitalisten

 2. Tack så mycket Humankapitalisten!

  Det togs emot mycket bra! Han hade dessutom precis börjat spela Hearts of Iron (Paradox) vilket självklart gjorde det ännu mer spännande/uppskattat 🙂

  Mvh VKI

 3. Ser mycket bra ut!
  Däremot aningen jobbigt att “skriv upp dig på min mail lista” dyker upp så ofta. Jag är ju redan uppskriven 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se