LOADING

Type to search

Sammanfattning och summering – November 2015

Share

Aktieportfölj November 2015

Som jag nämnde i gårdagens inlägg så har jag stuvat om i portföljerna.Totalt så steg portföljen 2,36% och det är jag mycket nöjd med.
Nike, Activision Blizzard & Starbreeze har dragit portföljen medans Apple och Starbucks som är större innehav inte haft samma fart.

Aktieportfölj November

Aktieportfölj 2015

Totalt är aktieportföljen uppe i 41,86% för år 2015. Det är väl nu man önskade att portföljen skulle vara större…
Men den startades i December 2014, alltså ett år sedan och jag har månads-sparat cirka 5000kr i månaden och just nu är totala värdet av portföljen 50 931kr.

Aktieportfölj 2015

Andra händelser i November

Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *