LOADING

Type to search

Share

Då var det dags för en kort sammanfattning av veckan som har gått. För min egna portföljer så har den varit otroligt stark, speciellt Företagets aktieportfölj. Inte blev det sämre med en härlig uppgång på +18,88% i Activision Blizzard under fredagen.

Företagets aktieportfölj

Företagets aktieportfölj v. 6: +3,94%
Företagets aktieportfölj 2017:
+8,19%

Inga köp i Företagets portfölj under vecka 6.
Dock kommer jag förmodligen att öka på mitt innehav i Catena Media eller Evolution Gaming inför rapporterna nästa vecka. Catena Media släpper sin årsrapport på onsdag (15/2) och Evolution Gaming släpper sin rapport på torsdag (16/2).

Privata aktieportföljen

Privata aktieportföljen v.6: +1,97%
Privata aktieportföljen 2017: +1,78%

Inga köp i Privata portföljen under vecka 6.
Väntar fortfarande på 2016 års resultat i Företaget för att avgöra hur jag ska göra med aktieutdelning i år. Förmodligen kommer jag att genomföra min plan som jag skrev om i veckan under en utdragen tid framöver.
Månadssparandet kommer fortsatt investeras löpande.


Veckans blogginlägg

Det har varit en produktiv vecka, här nedanför listar jag alla blogginlägg som har skrivits sedan i måndags:

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

3 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *