LOADING

Type to search

Share

Idag kom beskedet att Spiltans nya globala investmentbolagsfond får från och med idag att välja inom PPM-systemet.

Investerar du i Spiltan Globalfond Investmentbolag privat i ett ISK så kostar förvaltningsavgiften 0,50%, men med PPM-rabatten så kostar det endast 0,25%!

I fonden finns 30 st stycken investmentbolag där Investor är enda svenska representanten. Andra bolag är bland annat Berkshire Hathaway, Danaher Corporation, Brookfield Asset Management (som jag äger i Företagets aktieportfölj), Loews, Fairfax financial och Markel.
PPM-numret för fonden är 358309.


Kommer du att plocka in Spiltan Globalfond Investmentbolag i din PPM?

 

 

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

  1

You Might also Like

3 Comments

 1. Calle november 18, 2016

  Tack för tipset.

  Mvh Calle

  Svara
  1. västkustinvesteraren november 18, 2016

   Trevlig helg! 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *