Tesla autopilot i city, landsväg, motorväg och hittar en egen parkeringsplats! [720p Video]

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

För er som inte följer Elon Musk på Twitter så rekommenderar jag er att göra det nu. För er som av någon anledning har missat vem Mr Musk är; Elon Musk är CEO på det omtalade bilföretaget Tesla Motors Inc.

Även om en del av er kanske inte känner till Elon Musk så tror jag alla har hört talats om Tesla Motors Inc. I videon nedanför kör Teslas nya bil Model-X av sig själv genom stadskörning, landsvägskörning och hittar sedan en parkeringsplats efter att ha släppt sin “ägare” vid jobbets entré. Fantastiskt fräckt (och givetvis läskigt…)!
Tesla Motors Inc har 5744 st aktieägare hos Avanza och är med den imponerande siffran den näst populäraste USA-aktien hos Avanzas kunder.


 

 

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

Ett svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se