Vill du börja investera automatiskt?

Jag använder Lysas fondrobot för en del mina investeringar.

Lysa fondrobot
5/5
  • Automatisera ditt sparande & investeringar
  • Låt dina pengar växa samtidigt som du gör annat
  • 4,9 av 5 i betyg på Trustpilot
  • Gör som över +8000st andra, prenumerera på mina aktietips:

Tesla autopilot – premiär idag! [720p VIDEO]

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Tesla Autopilot

Idag, torsdag den 15 oktober uppgraderar Tesla sin programvara till 7,0 i Model S. Detta innehåller bland annat Tesla autopilot. Tesla autopilot är självkörande till stor del, kan parallellparkera, undvika hinder automatiskt, byta fil och mycket mera. Tesla autopilot är givetvis bara att hjälpmedel där föraren självklart fortfarande är fullt ansvarig för körningen. Dessutom är inte Tesla autopilot lagligt på alla marknader.

Runt bilen sitter tolv stycken ultraljudssensorer som skapar ett 360 graders fält runt bilen med en räckvidd på fem meter. Om annan bil närmar sig så byter Tesla autopilot fil själv med hjälp av alla sensorer. Vill du själv byta fil så använder du bara blinkersspaken, sen byter Tesla autopilot fil själv.

Sensorerna hjälper föraren vid filbyte men kan även själv utföra ett filbyte om en annan bil närmar sig. Filbyte på motorväg görs genom att använda blinkersspaken, sen byter bilen själv fil. I videoklippet nedtill på sidan ser vi hur en betatestare kör sin Tesla autopilot. Lägg märke till den otroligt snygga GPS-kartan i bilens mittpanel!

Farthållaren drar nytta av Autopilot och förutom att hålla hastigheten kan bilen automatiskt bromsa ner, byta fil, hålla sig i fil, med mera. Ultraljudssensorerna skannar av omgivningen och kan på egen hand leta upp ett tillräckligt stort utrymme för en parallellparkering, vilket utförs automatiskt.

Vad tycker ni? Hade ni vågat att luta er tillbaka och glida med medan Tesla autopilot tar dig dit du vill?

“En annan funktionalitet autopiloten kommer kunna erbjuda är att bilen ska kunna parkera sig själv och köra fram sig själv. Flera av dagens bilar klarar av att parkera automatiskt i en parkeringsruta – Tesla Model S ska även kunna klara av att ta sig fram till rätt parkeringsruta på en parkeringsplats. Eller snarare att själv köra in i din garage, och på morgonen själv köra ut därifrån och hämta dig vid ytterdörren. Tesla autopilot jobbar även på att kombinera detta med automatisk anslutning av laddsladden till bilen, så bilen själv kan köra in i garaget, ladda sig, och på morgonen köra fram och hämta dig.

Vilket är ”coolt nog” – utan dock att vara lika kapabel att i stadstrafik köra helt själv från A till B som Googles självkörande bil klarar.”
Hämtat från TeslaClubSweden.se

tesla-autopilot

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se