Tessin fortsätter att fylla sina fastighetsprojekt otroligt snabbt!

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Jag noterar att crowdfunding-tjänsten Tessin.se fortsätter att fylla sina objekt otroligt snabbt. Just nu ligger det tre aktiva projekt uppe på siten och alla fulltecknades, enligt min uppfattning, inom endast ett par timmar från det att dom presenterades.

tessin-investera i fastigheter

För er som tidigare inte har hört talats om Tessin så är det en crowdfunding-tjänst för fastighetsinvesteringar. Det innebär att du investerar tillsammans med andra i ett fastighetsprojekt och den uppskattade årsavkastningen ligger på 9-13% beroende på projekt.

Det senaste projektet kom upp idag. Jag åkte 16.55 från jobbet för att spela 18 hål på golfbanan och kom hem nu runt 22.30. Jag tittade nu igenom mailkorgen och såg att kl 17.08 hade jag fått mail från Tessin om ett mycket intressant projekt.

Jag såg direkt att det var fullt reserverat och har därför inte orkat lägga tid på att läsa in mig på djupet, men dessa punkter låter lockande:

  • Slutsålt projekt
  • Kort löptid 6-12 månader
  • 12% årsränta
  • Bolaget uppför 24 bostadsrättslokaler i Bettorps Industriområde. Området är beläget i Örebroregionens logistikcentra som placerade sig på andra plats i rankningen av Sveriges bästa logistiklägen 2016.

Jag fortsätter att bevaka Tessins utbud för att hitta nästa projekt att investera i. För tillfället har jag investerat 20 000 kr i ett projekt som ger 11% årsavkastning efter 12-24 månader.
Läs mer om att investera i fastigheter på Tessin.se

Annons

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

Ett svar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se