LOADING

Type to search

Tags:

Tessin fortsätter att fylla sina fastighetsprojekt otroligt snabbt!

Share

Jag noterar att crowdfunding-tjänsten Tessin.se fortsätter att fylla sina objekt otroligt snabbt. Just nu ligger det tre aktiva projekt uppe på siten och alla fulltecknades, enligt min uppfattning, inom endast ett par timmar från det att dom presenterades.

tessin-investera i fastigheter

För er som tidigare inte har hört talats om Tessin så är det en crowdfunding-tjänst för fastighetsinvesteringar. Det innebär att du investerar tillsammans med andra i ett fastighetsprojekt och den uppskattade årsavkastningen ligger på 9-13% beroende på projekt.

Det senaste projektet kom upp idag. Jag åkte 16.55 från jobbet för att spela 18 hål på golfbanan och kom hem nu runt 22.30. Jag tittade nu igenom mailkorgen och såg att kl 17.08 hade jag fått mail från Tessin om ett mycket intressant projekt.

Jag såg direkt att det var fullt reserverat och har därför inte orkat lägga tid på att läsa in mig på djupet, men dessa punkter låter lockande:

  • Slutsålt projekt
  • Kort löptid 6-12 månader
  • 12% årsränta
  • Bolaget uppför 24 bostadsrättslokaler i Bettorps Industriområde. Området är beläget i Örebroregionens logistikcentra som placerade sig på andra plats i rankningen av Sveriges bästa logistiklägen 2016.

Jag fortsätter att bevaka Tessins utbud för att hitta nästa projekt att investera i. För tillfället har jag investerat 20 000 kr i ett projekt som ger 11% årsavkastning efter 12-24 månader.
Läs mer om att investera i fastigheter på Tessin.se

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *