Bitcoin har rusat ca +250% senaste året – nu kan du testa handla kryptovalutor gratis i ett demokonto på eToro.com (partner) eller läsa min artikel om hur du kan köpa kryptovalutor.

Tessin – säkraste investeringsprojektet hittills? – Yield 9,00%

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Grundare av Västkustinvesteraren.se

Slutsålda bostadsrätter mitt i Åre” lyder Tessins senaste rubrik på ett projekt som ger 9% årlig avkastning. Projektet innebär att du hjälper till att finansiera 20st bostadsrättslägenheter i centrala Åre, ca 150m från Bergbanan och Åre torg. Kan detta ses som ett av Tessins säkraste projekt hittills då bostadsrätterna redan är slutsålda? Dessutom står cirka 20st intresserade på kö…

Tessin trycker själva på följande produkter:

  • Slutsålt projekt
  • Pantbrev i fastigheten
  • Attraktivt läge invid Åre Bergbana

Lånet säkerställs med bl.a. pantbrev i fastigheten och återbetalningen sker efter 18 månader (byggstart väntas under våren 2017).

Jag är själv på resande fot och hinner inte att läsa på tillräckligt mycket runt projektet och väljer därför att inte investera av den anledningen. Dock känns min snabba överblick som att det kan vara ett av de säkrare projekten som Tessin har presenterat på sin site?
Läs mer om projektet här! (länk till Tessin.se)

Annons

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

3 svar

  1. Hur fungerar det med skatten, det går väl inte att lägga dessa investeringar i en ISK? Blir det 30% vinstskatt? Då dras ju yielden ner!

  2. Hej!
    Är också på resande fot och har inte hunnit läsa på kring projektet jag heller. Det verkar precis som du säger vara ett attraktivt projekt. Just nu väger Tessin rätt tungt i min egna portfölj så jag avvaktar nog.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se