LOADING

Type to search

Tags:

TESSIN: Slutsålda parhus i Borlänge

Share

Tessin presenterade idag sitt senaste investeringsmöjlighet: Slutsålda parhus i Borlänge. Jag har reserverat en andel nu på lunchen och tycker att vid första anblicken så ser det mycket bra ut.

Som investerare så erbjuds du en årlig avkastning på 10% och du har en löptid på lånet i 12-14 månader. Bolaget som söker kapital har tidigare rest två projekt i Mälardalen med hjälp av Tessins investerare och återbetalning av dessa har redan skett. Lånet säkerställs me fastighetspant, sproprieborgen och aktiepant i moderbolaget.

Jag har som vanligt reserverat (icke bindande) andelar i projektet för att hinna få en plats innan projektet blir fulltecknat. Däremot inte sagt att jag kommer genomföra investeringen. Det blir helt enkelt helgens läsning för min del!

Investerar ni i projektet?

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Button_Widget”][/siteorigin_widget]

Inlägget innehåller samarbetslänkar till Tessin.se. 

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *