Tredje och sista (?) köpet i bolaget – tack för positiv respons!

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Köpte i förrgår ytterligare ett knippe aktier i Evolution Gaming. Det betyder att jag gjort mina tre köp för att snitta in mig i bolaget. Som ni ser på bilden nedanför så hade köpet i detta fallet varit betydligt bättre att genomföra hela köpet direkt. Men av egen erfarenhet så är det långt ifrån så i många fall.
Mitt GAV ligger nu på 298,14 kr och Evolution Gaming står nu för 8,80% av Företagets aktieportfölj. Jag är nöjd med positionen men kommer att genomföra ett fjärde köp om aktien skulle dippa framöver.

Jag har även haft lyxen att lämna jobbet en timme tidigare idag för en AW-golf i fantastiskt väder. Detta genomfördes givetvis med @kapitaletradio och @sparpodden i lurarna!

Tack för all positiv respons på mitt lilla hemsideprojekt www.investmentbolag.net som verkar vara mycket uppskattat! Under första veckan har siten haft 6599st sidvisningar. Många besökare har dessutom återkommit enligt Google analytics – positivt!
Jag arbetar just nu med ytterligare projekt som är bra mycket större och kommer kräva 1-2 veckor till innan lansering, men jag tror att nästa site kommer att vara ännu mer uppskattad! Skapandet tar dock tid från bloggen men ska försöka klämma in ett par inlägg mellan dagarna.

Läs mer om Evolution Gaming hos Avanza!
(samarbetslänk)

Trevlig helg!

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se