LOADING

Type to search

Tredje och sista (?) köpet i bolaget – tack för positiv respons!

Share

Köpte i förrgår ytterligare ett knippe aktier i Evolution Gaming. Det betyder att jag gjort mina tre köp för att snitta in mig i bolaget. Som ni ser på bilden nedanför så hade köpet i detta fallet varit betydligt bättre att genomföra hela köpet direkt. Men av egen erfarenhet så är det långt ifrån så i många fall.
Mitt GAV ligger nu på 298,14 kr och Evolution Gaming står nu för 8,80% av Företagets aktieportfölj. Jag är nöjd med positionen men kommer att genomföra ett fjärde köp om aktien skulle dippa framöver.

Jag har även haft lyxen att lämna jobbet en timme tidigare idag för en AW-golf i fantastiskt väder. Detta genomfördes givetvis med @kapitaletradio och @sparpodden i lurarna!

Tack för all positiv respons på mitt lilla hemsideprojekt www.investmentbolag.net som verkar vara mycket uppskattat! Under första veckan har siten haft 6599st sidvisningar. Många besökare har dessutom återkommit enligt Google analytics – positivt!
Jag arbetar just nu med ytterligare projekt som är bra mycket större och kommer kräva 1-2 veckor till innan lansering, men jag tror att nästa site kommer att vara ännu mer uppskattad! Skapandet tar dock tid från bloggen men ska försöka klämma in ett par inlägg mellan dagarna.

Läs mer om Evolution Gaming hos Avanza!
(samarbetslänk)

Trevlig helg!

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *