LOADING

Type to search

Share

Har inte funnits mycket tid för bloggen under helgen då schemat har varit späckat med golf, korpen och socialt umgänge…

Jag har åtminstone lyckats få lite tid till att uppdatera listan över 29 st investmentbolag som jag rekommenderar er att ta en titt på!

Annars har jag tänkt få en stund över för att lägga ett par långtidsordrar i Novo Nordisk, Pandora & Kinnevik i Privata aktieportföljen.

Företagets aktieportfölj kommer förmodligen att få ett par långtidsordrar i Vostok New Ventures (ska titta lite närmare på det, men spännande med exponering mot “internet i Ryssland”).
Andra bolag som jag är intresserad av till Företagets portfölj är Facebook, Microsoft, Activision Blizzard. Tyvärr går det inte att placera långtidsordrar för amerikanska bolag så jag får bevaka dessa med Kurslarm.

Tags::
Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

You Might also Like

1 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *