Vill du börja investera automatiskt?

Jag använder Lysas fondrobot för en del mina investeringar.

Lysa fondrobot
5/5
  • Automatisera ditt sparande & investeringar
  • Låt dina pengar växa samtidigt som du gör annat
  • 4,9 av 5 i betyg på Trustpilot
  • Gör som över +8000st andra, prenumerera på mina aktietips:

Uppdaterade aktieportföljer och utdelningsschema!

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Jag har under helgen pillat som vanligt med bloggen och portföljerna. Nu finns det uppdaterade Google Kalkylblad på sidorna Privata aktieportföljen och Företagets aktieportfölj. Dessa erbjuder live-kurser för aktierna.

Målet var att kunna visa portföljerna lättare, snabbare och snyggare än innan. Det är jag själv mycket nöjd med.
På liknande sätt har jag även en snygg bevakningslista och ett utdelningsschema.

Ni hittar allt här:

Tanken är att kunna vara så transparent som möjligt med min ekonomi mot er läsare. Detta gör det lättare för er att hänga med när jag pratar och jämför saker. Jag hoppas och tror att jag själv blir en bättre investerare när jag vet att folk kan se och läsa alla beslut jag tar.

Andra inlägg som är läsvärda enligt mig såhär under påskledigheten är Startelvan – Mitt förslag på en startelva av aktier till din portfölj och Hur ska jag investera 100 000kr i en utdelningsportfölj?

Välkomna med feedback!

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se