LOADING

Type to search

Uppdatering – såhär ser mina långtidsordrar ut1

Share

Då var det på sin plats med lite uppdaterade långtidsordrar som ligger ute. Som vanligt så är dessa lite av en “chansning”. De kan även fungera som en försäkring om man skulle missa ett par dagars nedgång i ett av innehaven man vill öka. Givetvis kan det även bli motsatt effekt som när min långtidsorder på Betsson gick igenom (ca -10% under priset dagen innan rapporten) och aktiekursen rasade till cirka det dubbla.

Långtidsordrar Privata aktieportföljen

Långtidsordrar Företagets aktieportfölj


Disclaimer:  Jag äger aktier i alla bolag förutom Lundbergföretagen, Intrum Justitia, Nilörngruppen, Volati, Akelius och Novo Nordisk.

Västkustinvesteraren

Västkustinvesteraren är en av Sveriges största finans- och investeringsbloggar och ingår i det finansrelaterade nätverket http://www.finanso.se . Bloggen startades 2016 och har besökts av investeringsintresserade människor över 1.000.000 gånger. Västkustinvesteraren driver tre mindre aktiebolag där vinsterna från dessa investeras på börsen. Givetvis kan du läsa allt om dessa investeringar här på bloggen. Missa aldrig något genom att följa honom på sociala medier och genom att prenumerera på mailutskicket! Disclaimer: Bloggen finansieras genom samarbetslänkar till tjänster som Västkustinvesteraren själv använder och rekommenderar. Du som läsare påverkas ingenting av dessa länkar.

    1

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *