Välkommen – börja här!

Första gången du besöker bloggen? Då rekommenderar jag att du tar en titt på denna sidan för att orientera dig bland alla olika artiklar, sidor och tjänster som jag erbjuder. Jag har t.ex. listat de mest lästa blogginläggen någonsin, vilka andra sajter jag driver och olika sätt att spara pengar på.

Varför driver jag bloggen?

Bloggen startades 2015 som en sorts "dagbok" där målet var att kunna gå tillbaka och reflektera över hur jag tänkt vid ett tidigare skede. Bloggen blev populärare än jag någonsin kunnat föreställa mig.

ca 1 miljon sidvisningar

Bloggen har haft ca 1 miljon sidvisningar sedan starten i december 2015. Det var varken ett mål eller förhoppning om att få många följare, men nu ett par år senare så är får bloggen tusentals besökare varje vecka, ca 5000st personer följer mig på Twitter och över 2000st prenumererar på mina mailutskick. Stort tack!

Målet: 100% transparens

Mitt mål är att vara 100% transparent med alla investeringar jag gör. Jag försöker alltid få till någon form av inlägg, långt som kort, om jag har gjort någon aktieaffär. Jag brukar även försöka skriva om mina tankar framåt när det kommer till köp/försäljningar. Som sagt, det är målet.

Följ mig på sociala medier

Följ mig gärna på sociala medier:
Twitter: @vastkust_invest
Facebook: Västkustinvesteraren
...eller prenumerera på mailutskicket längst ner på sidan!

Bygga hemsidor - fritidsintresse

Ett stort fritidsintresse för mig är att bygga hemsidor. Jag har lyckats att kombinera det med aktier, börsen och investeringar överlag. Det har resulterat i ett finansiellt nätverk med namnet "Finanso". Besök gärna siterna!

Disclaimer

Ingenting på bloggen skall tolkas som rekommendationer. Allt är skrivet av en börstokig amatör i syfte för att inspirera folk till att börja spara. Gör din egen analys! Bloggen innehåller samarbetslänkar till bolag och tjänster jag rekommenderar. Läs min annonspolicy här.

Annonspolicy: Jag skriver alltid 100% mina egna tankar och åsikter. Bloggen innehåller samarbetslänkar.