Ytterligare investering i företagets aktieportfölj och investeringsplanen framåt...

catena media

Fyllde igår på mitt innehav i Catena Media ytterligare till kursen 97,50 kr. Köpet bestod av 15 st aktier och var alltså ett mycket litet köp. Nu är jag näst intill fullt investerad i Företagets aktieportfölj (sett till kapitalförsäkringens totala kapital) och väntar på att få mitt bokslut så jag vet hur mycket det finns att investera ytterligare. I korta drag så är planen att sprida ut allt kapital som inte behövs i verksamheten genom flera köp under året. En av de investeringar som står högst på listan är att göra min första fastighetsinvestering via Tessin . Men givetvis ska majoriteten gå till aktieportföljen. Ett längre inlägg om hur investeringsplanen ska se ut kommer när jag fått mitt bokslut och vet hur mycket pengar jag har att röra mig med.

Innehav i Företagets aktieportfölj:

Avensia – 14,69%
Alvestaglass Partners Sweden AB – 14,40%
Catena Media – 10,03%
Starbucks Coffee – 9,28%
Kinnevik B – 7,54%
Alphabet Inc Class A (Google) – 6,87%
Activision Blizzard – 6,70%
Latour B – 6,44%
Brookfield Asset Management – 5,75%
Evolution Gaming – 5,28%
Investor A – 4,92%
NVIDIA – 4,57%

Ja, jag vet… Tungt viktad mot tech.

Jag blev tipsad om www.foundedbyme.com i kommentarsfältet igår. Någon som har testat att investera i bolag via denna site/tjänst? 🙂

En annan trevlig händelse idag är att Investor har föreslagit en aktieutdelning om 11,00 kr / aktie. Alltså en höjning med 10% jämfört med året innan:

One Comment

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *