Aktiebloggar jag läser

Aktiebloggar jag läser

På denna sidan sparar jag länkar till aktiebloggar och ekonomibloggar runtom i Sverige!

Vill du finnas med bland mina aktiebloggar och länkar? Tveka inte att höra av dig!


 

Aktiebloggar, ekonomibloggar & sparbloggar:

Aktiebloggar
Söker du bra aktiebloggar med kunniga skribenter? Jag har lanserat tjänsten Aktiefeed.se där Sveriges bästa aktiebloggar finns samlade. Det gör att du aldrig missar ett blogginlägg igen! Titta tillbaka på denna sida med jämna mellanrum då jag uppdaterar sidan på aktiebloggar och ekonomibloggar kontinuerligt. Vill du att din aktieblogg ska synas på denna sidan? Tveka inte att höra av dig så fixar vi ett länkbyte!

Denna aktieblogg startades av mig i början av oktober 2015 och tanken är att den ska fungera som en dagbok och även inspiration åt alla er andra hobby och amatörsparare. Mitt mål är att spara ihop en miljon kronor på 5 år.

Tveka inte att följa min aktieblogg, min twitter (@vastkust_invest) och framförallt min resa mot en miljon kronor!

Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!