Bygg din utdelningsportfölj

Bygg din utdelningsportfölj

På denna sida har jag samlat artiklar skrivna i en miniserie om hur du kan bygga din utdelningsportfölj. Många av mina läsare mailar mig och frågar hur de ska komma igång med sina investeringar, dessutom är ”utdelningsportföljen” en het investeringsstrategi just nu. Istället för att svara var och en på enskilda mail så började jag här tipsa om hur du kommer igång med din utdelningsportfölj a.k.a. ”pengamaskin”!

Missa aldrig några blogginlägg i aktievärlden – Följ:

Starta dina utdelningsportfölj:

Förvaltar du en utdelningsportfölj? Dela gärna din portfölj här nedanför, eller bidra med dina favoritbolag genom en snabb kommentar!

Disclaimer: Tänk på att alltid göra din egen analys innan du investerar dina surt förvärvade pengar någonstans. Historisk avkastning och resultat är ingen garanti för att framtiden ska resultera i den samma. Alla tankar och åsikter är 100% mina egna. Däremot använder jag ibland affiliatelänkar på siten och får därför i vissa fall ersättning om ni registrerar ett konto via mina länkar. Tycker du inte att jag gör ett bra jobb med bloggen och inte borde få någon ersättning? Då kan du enkelt låta bli att använda dig av länkarna och istället googla fram det du vill läsa mer av. Lycka till och avkastning på er!