Vill du börja investera automatiskt?

Jag använder Lysas fondrobot för en del mina investeringar.

Lysa fondrobot
5/5
 • Automatisera ditt sparande & investeringar
 • Låt dina pengar växa samtidigt som du gör annat
 • 4,9 av 5 i betyg på Trustpilot
 • Gör som över +8000st andra, prenumerera på mina aktietips:

Annons-policy

Artikeln innehåller samarbetslänkar

Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Skribent & grundare av Västkustinvesteraren.se

Precis som med mina aktieportföljer på bloggen så vill jag vara transparent även med min annonspolicy på bloggen. Jag skriver aldrig sponsrade inlägg där jag får betalt för att skriva det ett företag vill att jag ska skriva (Bortsett från ett inlägg om DeGiro under 2016. Kritiken blev stor trots tydlig märkning med “Sponsrat”. Jag lovade att aldrig mer skriva ett sponsrat inlägg).
Jag skriver om tjänster och produkter som jag själv använder och har testat, det betyder att om jag rekommenderar produkten, tjänsten eller företaget så har jag verkligen testat det själv.
Precis som de flesta bloggare runtom i världen så använder jag affiliate-länkar på bloggen. Affiliate är engelska ordet för “återförsäljare”. Det betyder att jag i vissa fall får en liten provisionsbaserad ersättning för varje kund som jag rekommenderar. Eftersom jag själv använder tjänsterna eller tidigare har köpt produkterna så tycker jag det är en win-win situation. Läsaren får en vettig rekommendation, leverantören får en ny kund och jag får en liten ersättning som gör det möjligt att prioritera tid på bloggen och dess utveckling.

Jag har vid flera tillfällen tackat nej till bolag som har erbjudit mig pengar för att skriva om deras produkter eller tjänster. För att vara extra tydlig mot er så listar jag här nedanför de leverantörer som jag är affiliate åt:

 • Avanza – jag får ersättning för nytecknande av kund
 • Nordnet –  jag får ersättning för nytecknande av kund
 • Adlibris – jag länkar ofta mina boktips härifrån
 • Bokus – jag länkar ofta mina boktips härifrån
 • Tessin – Crowdfunding i fastigheter. Bli delägare i fastigheter med så liten insats som 20 000kr (för att få det ännu mer genuint så har jag startat en Tessin-portfölj där tanken är att redovisa mina innehav)
 • Lendify – erbjuder tjänster där du kan låna ut pengar till andra privatpersoner och tjäna pengar på ränta & amortering varje månad (för att få det ännu mer genuint så har jag startat en Lendify-portfölj där tanken är att redovisa mina lån)
 • AdProfit – Klassiska bannerannonser med bolag som inte är listade här på denna sidan är förmodligen från AdProfit

Jag vill även friskriva mig från att det kan tillkomma nya företag som jag blir återförsäljare till utan att jag hinner uppdatera innehållet på denna sida.

Jag publicerar aldrig reklam för produkter och tjänster som jag själv inte står för. Rekommenderar jag något så gör jag detta genuint.

Jag hoppas att ni gillar det jag skriver på bloggen och att ni ser på det positivt precis som jag. Skulle det vara så att ni inte är nöjd med artiklar, analyser och bolagspresentationer så kan ni enkelt välja att inte klicka på några av länkarna.
Om ni har frågor, feedback eller kritik så får ni mer än gärna kontakta mig på kontakt@vastkustinvesteraren.se så lovar jag att återkoppla så snart som möjligt!

 

Kom igång och starta din pengamaskin idag
Öppna ett konto på Avanza bank och börja investera på endast 3 min med Bank-ID

Samarbetslänk

Artikelns innehåll:

Visa gärna uppskattning genom att dela artikeln:

Dela på facebook
Dela artikeln på Facebook
Dela på twitter
Dela artikeln på Twitter
Anton Gustafsson
Anton Gustafsson

Västkustinvesteraren heter egentligen Anton Gustafsson men har sedan bloggens start 2015 bloggat och twittrat genom aliaset Västkustinvesteraren. Anton har arbetat som egenföretagare i över 10 år och har bra kompetens inom företagsekonomi och investeringar. Han har även ett brinnande intresse för privatekonomi och finans i övrigt. Du kan läsa mer om Anton Gustafsson på Consilium Onlines hemsida.

Västkustinvesteraren-logga

Vilka är Consilium Online AB?
Consilium Online AB driver ett nätverk av sajter med målsättning att kunna hjälpa människor till en bättre privatekonomi och lära sig att investera pengar. Nätverket består av flera nischade hemsidor om t.ex. indexfonder, investmentbolag och preferensaktier.

Bolagsnamn: Consilium Online AB
Organisationsnummer: 556014-6725
Hemsida: www.consiliumonline.se
Mailadress: hello@consiliumonline.se