Annons-policy

Västkustinvesteraren.se ägs och förvaltas av Consilium Online AB. Det innebär att bloggen är en del av en verksamhet – närmare bestämt mitt eget aktiebolag.

Kostnaden och tiden som krävs för att driva sidan finansieras i huvudsak av affiliatelänkar. Order affiliate kan översättas i liknelse till “återförsäljare” från engelska. Det betyder att jag i vissa fall kan få en mindre provisionsbaserad ersättning för varje kund som jag skickar till t.ex. Avanza bank.

Eftersom jag själv använder näst intill alla tjänsterna (eller tidigare har testat tjänsterna) så tycker jag det är en win-win situation. Läsaren får en vettig rekommendation, leverantören får en ny kund och jag får en liten ersättning som gör det möjligt att prioritera tid på bloggen och dess utveckling.

Här nedanför listar jag ett par av de största samarbeterna inom affiliate just nu:

  • Avanza
  • Nordnet
  • Adlibris
  • Bokus
  • Tessin – Crowdfunding i fastigheter. 
  • Lendify – Investera i P2P-lån
  • Lysa, Opti, BetterWealth, Sigmastocks – investera automatiskt genom en fondrobot

Observera att det finns fler affiliatesamarbeten på bloggen.

Jag publicerar aldrig reklam för produkter och tjänster som jag själv inte står för. Rekommenderar jag något så gör jag detta genuint.

Jag hoppas att ni gillar det jag skriver på bloggen och att ni ser på det positivt precis som jag. Skulle det vara så att ni inte är nöjd med artiklar, analyser och bolagspresentationer så kan ni enkelt välja att inte klicka på några av länkarna.
Om ni har frågor, feedback eller kritik så får ni mer än gärna kontakta mig på kontakt@vastkustinvesteraren.se så lovar jag att återkoppla så snart som möjligt!

Disclaimer

Handel med värdepapper innebär alltid en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. 

Ingenting som läses på Västkustinvesteraren.se, eller genom någon av våra plattformar,  ska ses som finansiell rådgivning, jag skriver för att inspirera våra läsare. Du står alltid ansvarig över dina egna beslut och investeringar. Därmed måste du göra din egen riskbedömning innan du investerar dina pengar.

En stor del av Västkustinvesterarens innehåll är skapat tillsammans med frilansskribenter för att kunna skapa så mycket content som möjligt på bloggen. Hittar ni något faktafel så önskar vi att ni rapporterar in det till oss snarast. Då kan vi tillsammans se till så att rätt information finns på sajten.